• U bent ingelogd als:

De Voetbal Talentenschool

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

De Voetbal Talentenschool gaat de uitdaging aan om met een effectieve voetbalopleiding, voor (jonge) talentvolle voetballers, onderscheidend te zijn ten opzichte van veel andere voetbalscholen. De trainingen zijn bedoeld voor spelers die in zichzelf willen investeren om in vele opzichten een betere en completere voetballer te worden.

Aankomende zondag start de nieuwe opleiding bij COV DESTO….u kunt zich hiervoor nog opgeven !!!

Meer info over onze Voetbal Talentenschool kunt u terugvinden op onze website www.voetbaltalentenschool.nl.
Op deze site kunt u uw zoon of dochter eventueel opgeven voor onze opleiding aan de hand van een inschrijfformulier, dat kan dus alleen nog deze week.

 

Als je talent hebt voor voetballen is het heel belangrijk om dat talent verder te ontwikkelen. Spelers worden béter door betere medespelers, betere tegenstanders én door betere professionele trainers. Onze trainers zijn allemaal gediplomeerd en hebben veel ervaring. Veel trainers hebben een profverleden of zijn nog steeds actief in het Betaalde Voetbal.

Wij willen veel persoonlijke aandacht geven aan de deelnemers met een gespecialiseerde voetbalopleiding die zal zorgen voor een betere ontwikkeling in hun beweeglijkheid, coördinatie, techniek, kracht en zelfvertrouwen.