• U bent ingelogd als:

De uitdrukking “Mooi weer voetballers” gaat helaas niet op

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Een feestelijk aangekleed Sportpark Bijleveld, live muziek, leuke voorwedstrijden en tropische temperaturen, het mocht allemaal niet baten. Renato Dijksterhuis “en wat denk je”. “Hey Renato, 25 graden, die gasten zitten in een neerwaartse spiraal, no pro, twee vingers in de neus, 3-0.

Not

Ik probeer altijd wel postief te blijven maar jongens dit was niet goed. Als je Elinkwijk had willen pakken dan had je het nu moeten doen. De eerste helft zoveel opgelegde kansen die over, naast of in de handen van de keeper werden geschoten. Met 4-0 de rust in zijn gegaan was niet onverdiend geweest.

Één goede uitbraak van Elinkwijk zette SCH’44 op achterstand dat niet meer rechtgetrokken werd. Het spel werd na dit doelpunt er niet beter op en dit duurde de tweede helft nog even voort. Alle mensen, en dat waren er wat, die naar het sportpark waren gekomen voor een prachtige strijd om de nacompetitie kwamen bedrogen uit.

Gelukkig ging na het fluitsignaal alsnog een klein feestje los. Alle kampioenen werden gehuldigd en alle vrijwilligers werden getrakteerd op een super verzorgde BBQ. Mede dit en het prachtige weer deed ons huiswaarts keren met een grote glimlach.

Zoals het er nu naar uitziet is volgende week de laatste uitwedstrijd tegen ZSGOWMS. Tuurlijk theoretisch kan het nog maar wanneer zoals afgelopen zondag wordt gevoetbald praktisch niet meer. Toch hopen we dat velen ons weer komen aanmoedigen want de wonderen zijn de wereld nog niet uit, kijk maar naar Ajax ;-)