• U bent ingelogd als:

De schaal is binnen voor DHSC 1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Fotografie Peter vant Zand
In Amstelveen hadden de mannen genoeg aan 1 punt maar met een 0-2 eindstand was het duidelijk dat DHSC de echte kampioen was van de 2e klasse met 11 punten voorsprong en nog 2 wedstrijden. Voorafgaand aan de wedstrijd was er veel voorbereiding nodig om de spelers en de vele supporters richting DHSC te krijgen. Een heel team van DHSCers hebben vaak om de tafel gezeten om alle voorbereidingen te treffen. Met maarliefst 4 bussen ging DHSC op pad richting Amstelveen Heemraad.  Uitgezwaaid door de jeugd van DHSC met confetti kanonnen en met veel kabaal en fakkels ging de spelersbus als eerste richting Amstelveen.

Dat het een feest moest worden was duidelijk rond het veld. Vele meegereisde supporters gekleed in blauw met oruiken en toeters en natuurlijk de bekenen blauwe rook zetten het complex van Amstelveen Heenraad op zijn kop.
Het was een waar feest op de tribune welke in beslag was genomen door de blauwe uit Utrecht. Supporters bestormden massaal het veld na het eindsignaal en de schaal kon de lucht in.

Dit was het startsein voor de festiviteiten. Met bussen terug naar Utrecht. En een rijtoer door de wijk met een open bus. En natuurlijk een groot feest in de kantine van DHSC met zangers en entertainment onder leiding van Billy Wenting.

Als met al een geslaagde dag. Dankzij vele vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze dag tot een feest te maken om niet te vergeten. Ik wil graag deze mensen van zowel de stichting , jeugdcommissie, staf en begeleiding, stewards, kantine, beveiliging en een ieder die deze dag mogelijk heeft gemaakt bedanken om dit alles op touw te zetten en in goede banen te hebben begeleid.

Als voorzitter wil ik zeggen dat ik trots ben op deze mensen die DHSC een warm hart toe dragen.

Respect

Gr Ron Klunder
Voorzitter DHSC