• U bent ingelogd als:

De regionale voetbalkrant is weer terug

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Nieuwe speelwijze Rondom Voetbal samen met VoetbalJournaal van de ZPress Media Group

Inleiding
Rondom Voetbal, de gratis papieren krant die alle Utrechtse en Amersfoortse voetballiefhebbers met elkaar verenigt, is terug van weggeweest.  Rondom Voetbal heeft zijn selectie versterkt en gaat samen met VoetbalJournaal,  van de ZPress Media Group (uit Dordrecht), het amateurvoetbal in Utrecht en Amersfoort weer  de aandacht geven die het verdiend. 

Samenwerking
Het VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s en twee keer per jaar bij ongeveer 500 clubs een regionale amateurvoetbalkrant uit. Net als in Rondom Voetbal worden in de VoetbalJournaal krant achtergronden en verrichtingen van de betrokken amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina waar onder meer spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere betrokkenen worden geïnterviewd. Ook het VoetbalJournaal is een echte krant voor én door voetbal liefhebbers gemaakt.

Edities
De nieuwe specifieke voetbalkrant zal elke twee maanden gaan uitkomen. Met lezenswaardige artikelen die men van ons gewend is en steeds in een andere regio. De eerste keer is de beurt aan de regio Eemland en omstreken, met onder andere Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Hoogland, Hooglanderveen, Achterveld en Leusden. Wij brengen de krant in dit gebied  onder de aandacht door middel van een huis aan huis verspreiding bij ongeveer 60.000 adressen. Bij elkaar worden er per halfjaar 1.5 miljoen huishoudens huis-aan-huis bereikt met de verschillende edities.

De voetbalkrant bekijken?… klik op onderstaande voorpagina