• U bent ingelogd als:

De Meern zaterdag lijdt 4e nederlaag op rij en verliest van JSV (1-0)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Door de midweekse sneeuwval bleef het nog lang onzeker of er wel gevoetbald kon worden. Maar zaterdagmorgen bleek dat de sneeuw toch nog snel was weggesmolten en dat er op kunstgras gespeeld kon worden.

 

Bij De Meern ontbraken de geschorste Inny van de Poll en Ricky Hauwert en de nog steeds geblesseerde Bart Scholts, Tom Gentenaar en Jordy Martens. De Meern heeft sinds begin december in competitieverband niet meer weten te winnen. En ook na de winterstop lijkt het lek nog niet boven. Hoewel de gewonnen oefenwedstrijd van vorige week tegen 1e-klasser Almkerk, weer hoop gaf op verbetering, was het vanmiddag vertoonde spel nog erg pover. Bij het wedstrijdaffiche moest er ongetwijfeld teruggedacht worden aan de thuiswedstrijd tegen JSV, waar Sander van Laar bij een grove tackle een dubbele beenbreuk opliep. Maar van eventuele emoties was bij de spelers in het wedstrijdverloop niets te merken. Van beide kanten was het spel matig en slordig, zonder venijn. En of “de duvel ermee speelde” was er tegen JSV weer een zware blessure te betreuren. Kort na rust kwam Bob Goselink in een onschuldig duel met een JSV’er kennelijk verkeerd op zijn been terecht en brak daarbij zijn kuitbeen. Bob moest per ambulance van het veld gehaald worden en naar het ziekenhuis gebracht worden. Na een onderbreking van driekwartier werd de wedstrijd met nog ruim een half uur te spelen, voortgezet. De stand was op dat moment nog 0-0. Saul van de Vegt was de vervanger voor de ongelukkige Bob. De wedstrijd was tot dat moment aardig in evenwicht. Van beide kanten waren er veel slordigheden en veel gevaar voor de doelen was er niet te noteren. In de eerste helft deelde De Meern weliswaar enkele speldenprikken uit met vrije schietkansen voor Christian Rodriguez en Bob Goselink, maar hun schoten konden eenvoudig gepareerd worden door de JSV-goalie. Vijf minuten na de spelhervatting na de onderbreking, belandde de bal bij een corner in het De Meern-strafschopgebied. De bal kon niet goed weggewerkt worden en kwam via JSV-speler Jeroen Scholman in het De Meern-doel (1-0). En hoewel De Meern de gelijkmaker verdiende, lukte dat in de resterende speeltijd niet meer. En zo was de vierde nederlaag op rij een feit. Belangrijker is echter of de onfortuinlijke Bob weer goed zal herstellen van de kuitbeenbreuk.

 

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Almere op het programma en sluiten naar verwachting weer diverse geschorste en geblesseerde spelers aan bij de wedstrijdselectie.

 

Opstelling: Martijn Smorenburg, Sjors Smeulders (80e Tim de Graauw), Tyrell Zinhagel, Lars Bootsma, Roel van Wiggen, Djoey Engel, Remco de Smit, Tim Bijl, Bob Goselink (58e Saul van de Vegt) Jesse Schuin, Christian Rodriguez.(70e Abel Prins)

 

Wissels: Jay Veldhoen, Saul van de Vegt, Tim de Graauw, Abel Prins, Twan Pieper

Geef een reactie