• U bent ingelogd als:

De Meern zaterdag grijpt naast 3e periode (2-0)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op deze laatste speeldag van de reguliere competitie, had De Meern nog een kleine kans op de 3e periode. Het moest dan zelf winnen van Roda en de kersverse kampioen Geinoord moest verliezen van De Bilt. Doordat beiden niet gebeurde greep De Meern naast de 3e periode en sloot het de competitie af in de middenmoot van de eindrangschikking.

Op een erg warme voorjaarsdag kwam Roda in de 10e minuut op voorsprong uit een corner. In de 2e helft kwam De Meern drie keer alleen voor de Roda-keeper, maar wist de keeper een doelpunt te voorkomen. In de 67e minuut kwam Roda op 2-0 na een prachtige crosspass, waar een Roda-aanvaller uit wist te scoren. De Meern probeerde het tij nog wel te keren, maar echt gevaar kon het niet meer stichten. En zo eindigde de competitie, waarin De Meern halverwege nog op een degradatie afstevende, maar door een goeie serie degradatie afwendde en nog uitzicht kreeg op nacompetitie voor promotie. In de eindfase bleek het bereiken van de nacompetitie toch een brug te ver.

Voordat de vakantie echt kan beginnen is er eerst nog de nacompetitie voor promotie die Lennaert de Bokx met het 2e wist te bereiken. Een geweldige prestatie!!