• U bent ingelogd als:

De Meern verliest onnodig eerste thuiswedstrijd tegen Veensche Boys (1-2)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In de wedstrijd van vandaag was doeltreffendheid bepalend voor de einduitslag.  De tegenstander Veensche Boys was in dat opzicht de bovenliggende partij.

In een lekkere nazomerzon en voor veel publiek was het tot halverwege de tweede helft een matte wedstrijd, met De Meern dat wel veel kansen creëerde, maar niet wist te scoren. De Meern trad aan in dezelfde basisopstelling als vorige week.

 

Na rust was De Meern dicht bij de openingstreffer, maar het volleyschot van Tim Bijl uit een  voorzet van Barts Scholts ging rakelings over. Ook een gevaarlijke schuiver van de net ingevallen Jesse Schuin in de rechterbenedenhoek, kon ternauwernood door de keeper van Veensche Boys worden gepakt. Hierna kwam de wedstrijd pas echt op gang. Halverwege de tweede helft kwam Veenschse Boys binnen 5 minuten op een 0-2 voorsprong door doelpunten uit een vrije trap en een corner. De vrije trap werd knap over de muur in de korte hoek getrapt. Buiten bereik van keeper Martijn Smorenburg. De corner werd met een inloopactie langs de doelman gekopt. De Meern ging hierna vol op de aanval spelen. Verdediger Roel van Wiggen werd gewisseld voor Sjors Smeulders die in de aanval werd geposteerd. Al snel kwam De Meern weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van spits Jesse Schuin, die uit een voorzet van Inny van de Poll  de 1-2 binnenkopte. In de resterende speeltijd zette De Meern alles op alles om de gelijkmaker te forceren. Uitstekend keeperswerk van de keeper van Veensche Boys, Wessel Kroon, hield de tegenstander op de been. Goede mogelijkheden van onder meer Jesse Schuin en Tom Gentenaar wist hij te pareren. En zo won de meer doeltreffende ploeg.

 

Opstelling:

Martijn Smorenburg, Trevor Mulders, Ricky Hauwert, Roel van Wiggen (70e Sjors Smeulders) , Sander van de Laar, Lorenzo Lassooij (55e Djoey Engel), Remco de Smit, Indy van de Poll, Tim Bijl, Tom Gentenaar, Bart Scholts (55e Jesse Schuin)

 

Wissels: Djoey Engel, Tyrelle Zinhagel, Jesse Schuin, Sjors Smeulders, Jay Veldhoen