• U bent ingelogd als:

De Graaf schiet en kopt G.V.V.V. naar hoofdronde KNVB beker

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Waar de van VVOG gekomen spits Jeremy de Graaf in de oefencampagne nog niet echt zijn stempel kon drukken bij de Veense blauwen, liet hij vanavond in de bekerwedstrijd tegen Magreb ’90 zien waartoe hij in staat is.

Zonder de gehele teamprestatie te kort te doen, want bij vlagen dartelde de thuisploeg over het veld en was het een genot om naar te kijken, was de spits toch wel echt de man van de wedstrijd. Niet alleen scoorde hij een 100% procent hattrick voor de pauze, na de thee verhoogde hij zijn totaal naar 4 goals, en was De Graaf ook de aangever van de 4-0, waarmee de wedstrijd echt op slot ging. Daar zag het de eerste twintig minuten niet naar uit, want toen bood de kersverse zaterdag derdedivisionist uit Utrecht meer dan goed tegenstand. Maar toen er eenmaal één schaap over de dam was voor de gastheren, en later een ‘schaap’ van de bezoeker naar de kleedkamer werd gezonden, was het helemaal over en uit bij Magreb ’90, en denderde de Oosterlee brigade door met de 7-0 eindstand als gevolg en derhalve plaatsing voor de hoofdronde van de KNVB beker.

G.V.V.V. – Magreb ’90 7-0 (3-0)

Scoreverloop: 28. Jeremy de Graaf 1-0, 42. Jeremy de Graaf 2-0, 45. Jeremy de Graaf 3-0, 58. Robin Mulder 4-0, 72. Simon Brouwer 5-0, 82. Jeremy de Graaf 6-0, 87. Robin Mulder 7-0.

Gele kaarten: 74. Mart de Jong, 76. Guido Janssen (G.V.V.V.) 21. Mohamed Ouamar (Magreb ’90)
Rode kaart: 70. Omar Ghazouani

Opstelling G.V.V.V. : Johan Jansen, Taoufik Adnane, Roy Terschegget (66. Simon Brouwer), Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Laurens van der Voort, Danny de Leeuw (60. Soufiane Laghmouchi), Robin Mulder, Mo Ajiach (60. Martin van Eck), Mart de Jong, Guido Janssen.

Opstelling Magreb ’90: Bohdi Prinssen, Omar Boukhari, Hoessain Jabir, Hicham Lechkar, Omar Ghazouani, Anthony Berenstein, Mohamed Ouamar, Toufik El Ouafi, Hicham Chetouani, Nizar Mekkaoui, Salah Aharar.

Scheidsrechter: J.W.M. van der Laan (Cuijk)
Toeschouwers: 650