• U bent ingelogd als:

De drie punten hadden mee gemoeten naar Harmelen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Natuurlijk kan je gelijk spelen in en tegen Soest, echter wie de 1e helft heeft gezien moet tot de conclusie zijn gekomen dat het zelfs op een “kat en muis” spelletje leek.¬†Of het nu het schot was van Dion de Lange, van Jevgeni Gromov of Tom v.d. Linde, die steeds gevaarlijk doorkwam vanaf links en niet te houden was, keer op keer stond de keeper van Soest (uiteindelijk Man of The Match) ontzettend in de weg.

Er werd 4x op randje buitenspel afgevlagd, 2x terecht en 2x onterecht, gaf men zelfs vanuit het Soester kamp toe. Beide keren kwamen we alleen op de keeper af. Met name Oussama Lahri was overal te vinden, verlegde het spel en liet zien dat hij toe is aan een nieuwe stap. Toch liet de 0-1 te lang op zich wachten. Gelukkig wist Mitch Maas de bal binnen te koppen na een prima voorzet van Steve Blokland. SCH’44 domineerde de wedstrijd en Soest was werkelijk de hele 1e helft niet gevaarlijk geweest.

Dat Soest het in de 2e helft anders moesten gaan doen was te verwachten. Soest ging nu direct fel en hoog druk zetten. Daar had SCH het even lastig mee. In de 52e minuut kwam Soest langszij. Dit plotselinge doelpunt uit een corner was een mentale domper voor SCH doordat  Soest nog geen kans had gecreerd. Dit ook omdat kort na de start van de tweede helft Mitch Maas de wedstrijd kon beslissen in een 1 tegen 1 met de keeper. En weer kort daarop Dion de Lange een knap schot richting doel lanceerde met zijn mindere linkerbeen. Twee grote kansen op de 0-2!

Na enige tijd anticipeerde de geel zwarten zich beter op de druk van Soest konden zij zich er steeds meer uitvoetballen. Dit resulteerde in diverse mogelijkheden op een voorsprong. Helaas bleef het 1-1.

De Harmelenaren hadden er zichtbaar de balen van en Soest was opgelucht. In de verder zeer sportieve wedstrijd hadden beide ploegen weinig aan 1 punt. Kampong en SDZ deden gewoon hun plicht.

Zondag wacht het in vorm zijnde Pancratius thuis. Tegen deze tegenstander moeten ons nog revancheren op de 4-3 nederlaag eerder. Het belooft een mooie zondag te worden en hopen op veel publiek.