• U bent ingelogd als:

De beleving en vechtlust zijn er weer. We gaan bouwen!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De winterdepressie is voorbij. Effies in de spiegel kijken, de koppen bij elkaar en we kunnen gaan bouwen. Na deze 0-0 is het tijd voor het terugkomen uit een klein dalletje. Op de vraag waar komt het nou toch door kunnen we alleen maar antwoorden “als we dat eens wisten dan zou dat de toekomst een stuk makkelijker maken”.

Misschien hadden we de eerste periode beter niet moeten winnen? Menselijk is het dat er een stukje druk weg valt maar ook het idee “als we niet rechtstreeks promoveren dan hebben we de nacompetitie nog”.  Eén oorzaak weet ik wel, we zijn mooi weer voetballers.  Die kou, regen en wind; we hebben er niks mee.

Ook het aantal geblesseerde spelers mag geen excuus zijn. Vanuit de jeugd en het tweede is er goede vervanging. Dion de Langen, nog tegen VVIJ een van de beste, Sven van den Bosch nu helaas geblesseerd en zondag nog Dennis de Bree zeer goed zien invallen. Ook Idser de Wit heeft zich verdienstelijk gepresenteerd.

Wat ik wel weet is dat iedereen er enorm van baalt en naar de zeer gewaardeerde trouwe supporters gaan laten zien dat de mannen het nog wel kunnen.

De eerste stap werd afgelopen zondag gezet. Door het slechte veld was er van beide kanten geen hoogstaand voetbal te zien. Wat wel opviel, de tomeloze inzet en de wil om te winnen. Helaas vielen Nathan Spaan en Kristiaan van Vliet licht geblesseerd uit. Hierdoor kwam “Good (G)Old” Wijnand de Koning de verdedigingslinie versterken, en met succes, de nul werd gehouden. Joey van Bemmel viel net voor rust in en kreeg de kans zich in de tweede helft te laten zien. Helaas kwam hij niet tot scoren waardoor ook de aanvalslinie op de nul bleef steken.

Een verdiend gelijkspel op naar de overwinning. Dit moet komende zondag gaan gebeuren tegen United/Davo. De zon gaat weer schijnen, de temperaturen gaan richting de twintig graden en het terras kan weer open.  Zowel het eerste als heel SCH’44.  Het belooft een spannende lente en zomer te worden. We gaan bouwen!