• U bent ingelogd als:

Contract hoofdtrainer Peter van Herpen niet verlengd.

Geplaatst in Clubnieuws


In goed overleg hebben Peter van Herpen, het bestuur en de Technische Commissie van IJFC besloten om het contract aan het eind van het seizoen 2017-2018 niet te verlengen.

De spelersgroep is toe aan een nieuwe trainer, maar dit neemt niet weg dat zowel de spelers, Technische Commissie als bestuur zeer tevreden zijn met de door Peter geleverde resultaten: promotie van de derde klasse naar de tweede klasse en op dit moment een uitstekende zesde plaats in de tweede klasse.

Dit is mede het resultaat van een zeer fit team, veel discipline, grote inzet en een uitstekende trainingsopkomst. Diverse (jonge) spelers hebben grote stappen vooruit gemaakt. Peter is en was de juiste man op de juiste plaats en op het juiste moment.

Peter heeft zich bij IJFC een zeer betrokken trainer getoond en heeft alles gegeven om positieve resultaten te behalen. Zoals Peter tijdens het gesprek al aangaf: ” beter twee goede en mooie jaren met elkaar, dan teleurstellingen krijgen omdat we nog een jaar extra door zouden willen gaan”.

Zowel spelers, staf, bestuur als Peter hebben aangegeven er alles aan te zullen doen om de tweede helft van de competitie goed af te sluiten met als doelstelling: rechtstreekse handhaving. Eindigen in het linker rijtje zou geweldig zijn. De club wenst Peter heel veel succes toe met het vinden van een nieuwe club en wensen hem ook heel veel succes toe in zijn verdere carrière.

Bestuur en Technische Commissie IJFC