• U bent ingelogd als:

Chris vd Graaf ook volgend seizoen trainer bij OSM’75

Geplaatst in Advertentie

Op de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zaterdag maakte voorzitter Aad van Cappellen bekend dat de contracten met hoofdtrainer Chris van de Graaf en zijn assistent en tevens trainer van het tweede elftal Ron van Arnhem beiden voor een jaar zijn verlengd. 

Chris vd Graaf begon dit seizoen als trainer van onze zaterdagselectie. Tot op heden zijn de resultaten van het 1e conform de vooraf gestelde doelen. OSM staat vierde in de ranglijst en heeft vijf punten achterstand op de kopoper. Bovendien zet Chris zich in, zoals verwacht, voor allerlei initiatieven ten gunste van OSM. 

Chris vd Graaf: “ik heb het bijzonder naar mijn zin heeft. Ik ben blij met de beleving en inzet van mijn spelers en ben zeer content met zijn begeleidersgroep. Hoewel het voetbal nog steeds wat te wisselvallig is, worden er voldoende punten binnengehaald en is er veel plezier bij de spelers. Voor mij is dit het belangrijkste aspect. Wel zal er nu een tandje bij moeten om ook het voetbal zelf nog te verbeteren. Daar heb ik nu gelukkig weer wat extra tijd voor!” 

De verlenging van het contract is dus voor beide partijen een vanzelfsprekende zaak en is daarom dus nu voltrokken.  

Tot ons genoegen hebben wij ook het contract met Ron van Arnhem voor een jaar verlengd. Ron is natuurlijk een ras OSM-er en doet het momenteel met het tweede uitstekend. De groep heeft inmiddels een periodetitel die recht geeft op een plek in de nacompetitie, met als inzet promotie naar de reserve 2e klasse. De achterstand op de koploper bedraagt slechts drie punten, dus ook rechtstreekse promotie behoort nog tot de mogelijkheden.

Aad van Cappellen gaf nog aan dat de samenwerking tussen ons eerste, tweede én het derde op dit moment voortreffelijk loopt, zowel voor wat betreft de spelers als ook de staf. Het is dus ook zaak om dit zo te houden.