• U bent ingelogd als:

CDW uitgeschakeld in beker na gelijkspel bij SVL

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

DistrictsbekerDe bekerwedstrijd SVL – CDW eindigde vanmiddag in een 2-2 gelijkspel. De Langbroekers hadden zich voor dit duel al geplaatst voor de volgende ronde, voor CDW kwam er een einde aan het bekertoernooi.

Bron: Facebook Stan Bos /AD

 

Alleen in de eerste 45 minuten hoefden de toeschouwers zich niet te vervelen. SVL was voetballend de bovenliggende partij en kreeg de beste kansen. CDW-doelman Ibi el Salih ranselde ternauwernood een vrije trap van SVL-speler Willem Baay uit de hoek, daarna raakte Baay nog een keer de lat. Een inzet van Benjamin Polman van CDW ging rakelings naast.

Tegen de verhouding in schoot Ingmar de Wit CDW op voorsprong (0-1). Veel plezier had de ploeg uit Wijk bij Duurstede hier niet van, want Rob van Eem schoot de gelijkmaker binnen. Uit een onterecht toegekende strafschop bracht Rik van Leeuwen SVL vlak voor rust op voorsprong, maar daarmee was het nog niet gedaan. Het was opnieuw De Wit die met een kopbal zorgde voor de ruststand: 2-2.

Na de pauze ontstond er een gezapig potje waarin beide ploegen uitstraalden dat ze niet meer vol voor de winst wilden spelen. Grote kansen vielen er ook niet meer te noteren.