• U bent ingelogd als:

Bij Woudenberg lijkt het lek boven

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft eindelijk weer eens een overwinning te pakken. Woudenberg won gister met 1-0 van Delta Sprorts ’95 uit Houten. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Joey Kooij.

Woudenberg start prima en dat resulteert na 3 minuten al in een grote kans voor Rick Staal maar 1 op 1 met de keeper van Delta Sports komt de keeper als winnaar uit de strijd. Daarna mag Delta Sports het spel maken en probeert Woudenberg in de omschakeling gevaarlijk te zijn. Tot grote kansen aan beiden kanten leidt dit niet. Het spel speelt zich voornamelijk op het middenveld af en de 0-0 ruststand is een logisch resultaat.

Na rust wordt het speelveld groter en komen beiden ploegen meer bij de goal terecht. Toch is het Woudenberg die in de 81ste minuut op voorsprong komt. Vanuit een corner door Tom de Greef is het Joey Kooij die met de knie de bevrijdende 1-0 binnenschiet. Vlak voor tijd is het Marc van Ginkel die een levensgrote kans krijgt op de 2-0.  Maar Marc is in de veronderstelling dat de scheidsrechter had gefloten voor buitenspel waardoor de keeper van Delta Sports uiteindelijk makkelijk de bal op kan pikken. In de 90ste minuut redt Daan Schennink nog fabelachtig waardoor de eerste overwinning in 2018 een feit is.

Een hele belangrijke overwinning voor het ontlopen van degradatie. Na het gelijke spel van vorige week weer een positief resultaat en voor de tweede wedstrijd op rij de 0.

Volgende week is Woudenberg vrij. 17 februari komt Bennekom op bezoek.