• U bent ingelogd als:

Bij SO Soest wordt zaterdag 3 juni het negende Bram Bartels G-toernooi gehouden

Geplaatst in Clubnieuws

Voetbalvereniging SO Soest en stichting La Dolce Vita hopen het succes van de afgelopen jaren te evenaren of zelfs te overtreffen. Uitgangspunt is ‘Iedereen wint’.

De toernooidag opent met een ceremonie waaraan ook enkele bekende Nederlanders hun medewerking verlenen. De finales worden geleid door oud-eredivisie scheidsrechter Roelof Luinge. De afsluiting is een (gratis) barbecuefeest met veel muziek, voor alle spelers en vrijwilligers.

Thema dit jaar is ‘Wild West – Bij SO Soest is ‘t Best’. Hoe dat vorm krijgt, is te zien op de dag zelf.

De toernooicommissie heeft opnieuw gekozen voor een toernooi met zowel deelname door senioren teams (+18) en jeugdteams. (-18). De wedstrijden worden gespeeld op de velden van SO Soest aan de Bosstraat Oost in Soest. De teams bestaan uit zeven veldspelers en een keeper en er wordt gespeeld op een half veld.

In de twee categorie├źn strijden 24 teams om de Bram Bartels Cup. Maar er is voor elk team een grote beker te winnen.

Het programma start om 9.00 uur met de ontvangst. Om 9.30 uur volgt het defil├ę en de openingsceremonie. Daarna komen Wilfred Genee en Gert Kruys voor een presentatie en warming-up. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur. De finale is om 15.00 uur. De prijzen worden uitgereikt door een bekende Nederlandse profvoetballer om 15.50 uur. Vanaf 16.30 uur is het afsluitende feest met barbecue voor alle deelnemers, begeleiders en vrijwilligers.