• U bent ingelogd als:

Bij Delta Sports schijnt de zon

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SV Meerkerk- Delta Sports   1 – 2

Zaterdag 4 februari was een troosteloze dag. Dat gold niet voor koploper Delta Sports, die uit speelde bij Meerkerk. Zij wonnen zakelijk met 1-2 en sloegen een gat van 8 punten met de nieuwe nr 2 GJS.  t frappante is dat de pupil van de week Guus de With ( JO9-1) de juiste uitslag voorspelde. De kracht van Delta was reeds vooruit gesneld. Delta Sports startte geconcentreerd. Zij wachtte af om na te gaan wat voor concept Meerkerk had. In de voorbespreking was aangegeven dat Meerkerk voor ons een lastige tegenstander is. In de 8 ste min. was de 1 ste doelgerichte aktie. Thymen Doeleman trok mee op naar voren, passte op Lennart Dubbeldam, wiens bal tot corner werd gewerkt. Stefan Dijs zette, die voor en Lennard van den Brink kopte naast. In de 19 de min. haalde Timon van Genderen van 30m uit en zijn kanon spatte op de lat uiteen. Meerkerk kon de Delta  druk niet houden en dat leidde in de 23 ste min tot de 0-1. Stefan Dijs gooide de bal in het doelgebied, Lennart Dubbeldam kopte vallend door en Timon van Genderen tikte het wit/zwarte monster er bij de 2 de paal in. In de 35 min kwam Meerkerk bijna op gelijke voet. Na een slalom door 4 spelers werd de inkomende speler, echter door onze uitkomende keeper Matthijs Mocking een halt toegeroepen.  Aanvoerder Remco Helms liep zelfs geel op, om een doelrijpe kans te ontfutselen.  

In de theepauze gaf trainer Kevin Reinhard aan zo te blijven spelen; 30 min. waren voor ons, niet verslapen. Als gekeken wordt naar de directe concurrenten vandaag is er voor ons het nodige te halen!  Meerkerk had er 2 verse krachten ingebracht en het werd omgekeerd verkeer. In de 54 ste min.werd van links een voorzet door Bart Koomans van Meerkerk ingekopt 1-1. Keeper Matthijs werd diverse keren getest, maar het leek of hij groeide in de modder, want t veld werd door de regen steeds zwaarder te bespelen. In de 75 ste min.verraste DyoN Siebelink Meerkerk door buiten om naar binnen te komen en met een strak schot de goedkepende Michael van de Berg het nakijken te geven: 1-2. Delta Sports kreeg weer even lucht. Bart Rouhof werd ingebracht en hij werd goed gebruikt met terugleg/ kaatsballen om in balbezit te blijven. In blessuretijd een uiterste poging van Meerkerk, maar gelukkig ging de inzet over. 

De nr 2 Roda Boys verliest met 5-3 bij GJS.

Voor de 2 de periode verliest Nivo Sparta met 4-3 bij Hardinxveld.

Een gat geslagen van 8 punten.

Delta 36 uit 15; GJS komt op 28; Roda Boys staat op 27.  

Tot man van de wedstrijd werd keeper Matthijs Mocking gekroond, want die man heeft door zijn prestatie Delta Sports aan de punten geholpen. 

Voor de 2 de periode  nog 2 wedstrijden:volgende week 11 februari om 15.00 thuis tegen BLC uit Den Bosch.

En 18 februari uit naar Genderen- GDC; gaan we daar de 2 de periodetitel ophalen?