• U bent ingelogd als:

Bert van den Brom ook komend seizoen trainer Cobu Boys

Geplaatst in Clubnieuws

Bert van den Brom blijft ook komend seizoen hoofdtrainer van Cobu Boys. Dat heeft het bestuur bekendgemaakt. De ervaren oefenmeester, bezig aan zijn vierde jaar bij de Amersfoortse derdeklasser, heeft zoveel vertrouwen in zijn spelersgroep, dat hij na een goed gesprek met de selectie, het bestuur en de technische commissie volmondig ‘ja’ zei tegen een nieuw éénjarig contract.

Van den Brom kwam in 2014 naar Sportpark Zielhorst. Het eerste jaar (in de derde klasse) verliep dramatisch. Na een kansloze degradatie krabbelde Cobu Boys het seizoen daarna op, met een periodetitel tot gevolg. Afgelopen voorjaar dwong de ploeg op overtuigende wijze promotie af naar de derde klasse door een prachtig kampioenschap. Momenteel staat Cobu Boys elfde (van de veertien ploegen) in de Derde klasse C.

Voorzitter Arie van Bemmel is ,,blij en tevreden´´ dat Van den Brom minimaal nog één jaar verbonden blijft aan Cobu Boys. ,,Mooi dat we nu al zekerheid hebben. Dat geeft rust en continuïteit. De club en de trainer passen goed bij elkaar. We weten wat we aan elkaar hebben.  Ik ben ervan overtuigd dat we met Bert stappen kunnen blijven maken; dit seizoen en volgend seizoen. Het is ons doel om de selectie richting de zomer te versterken, zodat we volgend seizoen lekker kunnen meedraaien in de derde klasse.´´

,,Ik heb het goed naar mijn zin bij Cobu Boys”’, vertelt Bert van den Brom. ,,Ik heb de laatste tijd meerdere gesprekken gevoerd. Hierin hebben we met het bestuur, de technische staf en een afvaardiging van spelersgroep goede afspraken kunnen maken over volgend seizoen. Ik krijg terug van de spelers dat ze tevreden zijn, maar ze vinden ook dat het nog beter kan. Die uitdaging wil ik graag met hen aangaan. We gaan er in de tweede seizoenshelft alles aan doen om ons zo snel mogelijk veilig te spelen. Verder gaan we op zoek naar versterking, zodat we van Cobu Boys een club kunnen maken die boven in de derde klasse niet misstaat.”