• U bent ingelogd als:

Berry Powel vertrekt bij IJsselmeervogels

Geplaatst in Clubnieuws

Berry Powel vertrekt na anderhalf jaar bij IJsselmeervogels. De 37-jarige spits gaat op zoek naar een nieuwe club.

Fraaie carrière

Powel kende een fenomenaal eerste half jaar bij de Rooien, waarbij hij met zijn karrenvracht aan doelpunten een groot aandeel had in het kampioenschap en promotie naar de Tweede Divisie. De Amersfoorter speelde daarvoor bij Kozakken Boys. Zijn profcarrière leidde hem langs onder meer FC Den Bosch, het Engelse Millwall, De Graafschap, FC Groningen, ADO Den Haag, verschillende clubs in Spanje, Heracles Almelo en Roda JC.

Paar clubs hebben zich gemeld

,,Ik hoop nog een paar jaar bij een mooie club veel te mogen spelen in de Tweede of Derde Divisie“, stelt Powel in gesprek met Voetbal247.nl. ,,Toen Danny van den Meiracker tekende bij IJsselmeervogels hebben zich al een paar clubs gemeld. Toen wilde ik nog even afwachten en zien hoe het zich bij IJsselmeervogels zou ontwikkelen.” De aanvaller sluit ook een eventuele ambitieuze club in de Hoofdklasse niet bij voorbaat uit.

Verzot op het spelletje

Inmiddels heeft de goalgetter de knoop doorgehakt en zijn vertrek aangekondigd: ,,Ik laat nu rustig op me afkomen wat er zich aandient. Ik ben nog gek op het spelletje. Pas als ik geen goals meer kan maken, stop ik. Maar voorlopig gaat dat nog prima. Ik ben weer helemaal fit en voor de winterstop alweer scorend tegen De Dijk en betrokken bij twee goals tegen FC Lisse.”