• U bent ingelogd als:

Benschop slecht muur van Kockengen.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Het tegen degradatie vechtend Kockengen had maar liefst negen punten gehaald uit de laatste drie wedstrijden dus Benschop was gewaarschuwd. In de uitwedstrijd kwam Benschop ook niet verder dan een 2-2 na een 2-0 achterstand.

 

Trainer Emanuel Sluis miste de nodige basisspelers, maar gisteren bleek maar weer eens, dat Benschop en brede selectie heeft. Met verzorgd voetbal van achteruit, goed de buitenkanten benuttend, zette Benschop de muur van Kockengen onder druk. Al na zes minuten leek Benschop al op voorsprong te komen, maar het schot van Stef Elings verdween via de binnenkant van de paal weer uit het doel. Even daarna was het Jonathan Antonio die door kwam, maar Zschammer redde. Benschop speelde erg geconcentreerd en was gewaarschuwd voor de snelle counter. Kockengen verdedigde met volle overgave, maar aanvallend kwamen ze niet in het stuk voor. Ook Benschop kwam ondanks de nodige speldenprikken niet tot een succesvolle aanval en de rust ging met 0-0 in.

 

Na de rust een zelfde spelbeeld. Hoe lang zou het veel energie kostende spelletje van Kockengen nog duren. Precies een kwartier. Jonathan Antonio snelde langs zijn directe tegenstanden en met een voorzet op maat bereikte hij het hoofd van David Verweij. Onhoudbaar verdween de 1-0 in de touwen. De ban was gebroken en Kockengen probeerde wat terug te doen, maar waren geheel leeg gespeeld. Niet een kans gaf de achterhoede van Benschop weg en het wachten was op de 2-0.  Na een paar gevaarlijke acties voor het doel van Kockengen was het in de 78e minuut dat de eindstand op het bord kwam. Een prima pass van Tom de Hoop stuurde de snelle invaller Daan de Bruin richting het doel van Kockengen. Ale een ervaren spits rondde hij de aanval vakkundig af en de punten waren weer binnen. Prima gedaan Benschop.

 

Zaterdag a.s. gaat Benschop richting Zeist, waar Jonathan de tegenstander zal zijn. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de spelers en supportersbus vertrekt om half een van het sportpark.

 

Opstelling vv Benschop 

Mitchell van Oort, Tom de Hoop, Niels Beeres, Jurgen Ruitenbeek, Remco van Wijngaarden, Stef Elings, Jeroen Lamboo, Patrick Maton (70e min Daan de Bruin) , Jimmy Vendrig, (75e min Mike Vergouw),  David Verweij, Jonathan Antonio. ( 80e min Quinten Schep).

 

Wat gaat er komen.