• U bent ingelogd als:

Benschop ook te sterk voor SVM

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Ook de laatste wedstrijd van 2017 leverde voor Benschop een overwinning op. Ondanks een matige wedstrijd van beide ploegen was Benschop duidelijk de betere ploeg en stuurde de mannen uit Maartensdijk met lege handen naar huis.

 

Benschop kwam sterk uit de startblokken en had de wedstrijd al binnen 10 minuten kunnen beslissen. Binnen de minuut stond Jimmy Vendrig vrij voor SVM doelman Justin ten Brink, maar zijn schot verdween langs de verkeerde kant van de paal. Het was uitstel van executie want twee minuten was het wel raak. Stef Eling zette Jimmy met een splijtende pass weer vrij voor de SVM doelman. Nu wist hij de SVM doelman wel te verschalken. Even daarna was het weer bijna raak. Martijn de With plaatste de bal precies op het hoofd van weer Jimmy Vendrig, maar helaas vloog zijn kopbal naast. Daarna zake Benschop wat terug zonder echter ook maar wat weg te geven. De gevaarlijke spits Mike de Kok werd aan banden gelegd door Jurgen Ruitenbeek en daarmee was de angel uit de aanval. Toch had Benschop in de 15e minuut geluk. Benschop keeper Mitchell van Oort bokste een hoge bal weg uit zijn strafschopgebied, maar kwam precies voor de voeten van Danny de Bie, die met zijn schot de paal raakte. Benschop bleef de bovenliggende partij en in de 42e minuut leek Benschop in veilige haven te komen. Jeroen Roodenburg kwam op links door en bereikte de vrij gelopen Martijn de With, die met een droge kan de SVM keeper kansloos liet 2-0.

 

In de tweede helft zakte de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau. Stef Elings zorgde in de 57e min nog voor wat gevaar voor het SVM doel terwijl SVM nauwelijks in de buurt van het stafschopgebied van Benschop kon komen. Toch zat voor Benschop een ongelukje in een klein hoekje. Thomas Banfi probeerde de bal richting een collega te sturen, maar via een verrassende kluts kwam de bal zo in de voeten van Mike de Kok, die geheel vrijstaand de 2-1 op het bord zette. SVM rook zijn kans en gooide alles in de strijd om de gelijkmaker te produceren. Echt gevaarlijk werden ze niet en Benschop kreeg een zee van ruimte om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Patrick Maton leek dat te gaan doen, maar nadat hij de keeper al was gepasseerd wist een verdediger met een wanhoopspoging de bal alsnog uit het doel te krijgen. Even later kwam toch de verdiende 3-1 op het bord. Invaller Jeroen Lamboo zette met een mooie beweging Jimmy Vendrig vrij voor Ten Brink, die hij kansloos liet en daarme zijn tweede treffer van de wedstrijd scoorde. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende Smith konden de spelers zich gaan opmaken voor feestdagen en de daarbij behorende vrije dagen. Benschop kan terugkijken als “Herbstmeister” op een prachtige eerste helft van de competitie met negen overwinningen, een gelijk spel en slechts een nederlaag. Mannen ga zo door in het vervolg van de competitie.

 

Opstelling vv Benschop

 

Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Coen vd Snoek,Niels Beeres, Jurgen Ruitenbeek, Stef Elings ( 60e min Jeroen Lamboo), Patrick Maton, Jimmy Vendrig, Jeroen Roodenburg( 67e min David Verweij), Thomas Banfi ( 79e min Kwame Ballo) en Martijn de With.

 

 

 

Wat gaat er nog allemaal gebeuren bij de vv Benschop in het jaar 2017

 

 

Kerstballen toernooi voor de jeugd.

 

Vrijdag 29 december vindt weer het jaarlijks terugkerende Kerstballen zaalvoetbaltoernooi plaats.

De dag wordt georganiseerd door AK`79 en vind plaats in de sporthal.

 

Dagindeling:

 

08:00 – 10:00 uur: Meisjes O13 + O10 + O11.

10:00 – 12:00 uur: O9 + O8 + mini`s.

13:00 – 15:30 uur: O12 + O15.

15:30 – 18:00 uur: O17 + O19

 

Dit toernooi wordt weer financieel ondersteund door de BC van de vv Benschop.

 

 

3e Bereveldrit van Benschop

 

Vrijdag 29 december vindt alweer de 3e Bereveldrit van Benschop plaats.

Het parcours zal ook dit jaar weer voor een groot gedeelte over het VV Benschop sportpark gaan.

Voor jeugdleden is de dikke banden race om 14:30 uur en voor de oudere leden is er de burgerronde om 15:00 uur.

 

Opgeven kan bij Ernie Vos via vosgeurts@kpnmail.nl of via 06-30599793

 

 

Bingo in de kantine.

 

Vrijdagavond 22 december beloofd het weer gezellig druk te worden in de kantine.

Vanaf  20:00 uur ie er weer een geweldige Bingo avond met prachtige prijzen.

Om 19:30 uur is de kantine geopend en de kosten bedragen € 12,50 voor 10 ronden + een koffie of thee.

 

 

Zaterdag 23 december Koppelkaarten

 

De zaterdag voor de Kerst vindt weer het jaarlijkse koppelkaarten plaats. Iedereen, die mee wil doen kan zich inschrijven op het publicatie bord in de kantine. Verder nieuws volgt, maar deze middag mag u niet missen.

 

Nieuwjaarsfeest in de kantine

 

Het nieuwe jaar zal weer op gepaste wijze gevierd worden in de voetbalkantine. De feestcommissie heeft er weer voor gezorgd, dat de Benschoppers met elkaar op een feestelijk manier het nieuwe jaar kunnen inluiden. Het feest begint om 1.00 uur.