• U bent ingelogd als:

Benschop laat zich afslachten tegen DOSC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na het mooie resultaat in IJsselstein tegen IJFC leek Benschop op de goede weg te zijn, maar DOSC uit Den Dolder gaf Benschop met name in de tweede helft een lesje in doelmatig voetballen mede vooral door hun uitstekende spits Rodney van Klooster. 

Benschop kreeg al in minuut een de eerste waarschuwing. Een voorzet vanaf rechts werd al onberispelijk ingekopt door de buitenspel staande Kevin Sprong. DOSC zette veel druk op Benschop, maar de Blauw witten hadden in de eerste helft het meeste balbezit, gaven achterin nauwelijks wat weg en waren het dichtst bij een doelpunt. Mike Vergouw kwam vrij maar miste de bal. In de 35e minuut kopte Thomas Banfi na een mooie voorzet van Jeroen Lieverse precies in handen van keeper Imco van Elk. Martijn de With kopte uit een corner van Biko Brazil net over. In de 45e minuut kwam DOSC toch een beetje tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong. Rodney van Klooster schoot de bal in de 45e minuut na wat gerommel in de achterhoede in het dak van het doel. 

 

Na de rust probeerde Benschop wat terug te doen, maar let zich op een vreselijke manier aftroeven door DOSC. Nadat Brian de Boer hard had naast geschoten was het in de 60e minuut raak. Benschop verspeelde de bal en razendsnel kwam DOSC eruit. Brian de Boer probeerde de snelle Boy van Amerongen nog te achterhalen maar diens feilloze voorzet werd prachtig afgewerkt door van Klooster 0-2.  Daarna was het gebeurd met Benschop en gingen ze genadig naar de slachtbank. Marijn de With verspeelde de bal aan van Klooster en de 0-3 stond op het bord. Even daarna was het weer Rodney van Klooster die van grote afstand de te ver voor zijn doel staande Mitchell van Oort verschalkte.

Kevin Rondeel zorgde in blessure tijd voor het slotakkoord 0-5. Na het laatste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechter Roeleveld waren de talrijke supporters teleurgesteld in de manier waarop Benschop het allemaal liet gebeuren en waarom de topscoorder van de afdeling in de tweede helft zoveel vrijheid kreeg.

 

 Wat gaat er komen.

 

Zaterdag komt koploper Odysseus op bezoek en zal er een heel ander Benschop moeten staan als vandaag om revanche te nemen voor de onterechte nederlaag in de uitwedstrijd. De wedstrijd in Benschop begint om 14.30 uur tegen de studenten uit Utrecht en

  

De opstelling van Benschop:  

Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Coen vd Snoek ( 75e min Geg Wijnhard. Martijn de With, Brian de Boer, Kwame Ballo (75e min Roy Smorenburg), Biko Brazil, Jeroen Lamboo, Jeroen Lieverse, Thomas Banfi, Mike Vergouw ( 75e min Stef Elings) .