• U bent ingelogd als:

Benschop en FC Driebergen delen de punten.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Het veel te laag staande Driebergen en Benschop maakte er een leuke wedstrijd van, met name  in de eerste helft, en waren na afloop beide tevreden met het gelijke spel.

Al in de 3e minuut leek Benschop op achterstand te komen. De razend snelle Helder Pedro Salazo ontsnapte bij Brian de Boer, omspeelde Benschop keeper Mitchell van Oort en leek de bal in het lege doel te schuiven maar met een uiterste krachtinspanning wist de toegesnelde Remco van Wijn gaarden de bal uit het doel te glijden. Daarna was het Benschop dat de wedstrijd bepaalde. Roy Smorenburg kwam op rechts door en verscheen vrij voor keeper Michel van Bruggen. In plaats van de bal naar de geheel vrijstaande Martijn de With te schuiven schoot hij zelf hard in het zijnet. Benschop ging door en in de 11e minuut bood Bike Brazil Martijn de With een niet te missen kans, maar met een reflex wist van Bruggen een zeker doelpunt te voorkomen. Even daarna leek Koen van Dijk zijn 2e gele kaart te krijgen na een stevige charge op Mitchell van Oort van de goed leidende scheidsrechter Bos. Maar de in zijn hand hebbende kaart stak hij tot ieders verrassing terug in zijn zak. Trainer vd Kort haalde hem daarna direct naar de kant. In de 22e minuut kwam de verdiende   1-0 voorsprong op het bord. Biko Brazil kwam op links vrij en tikte de bal richting Martijn de With die bal teruglegde op de opkomende Jeroen Lamboo. Met een fraaie schuiver in de linker benedenhoek liet hij van Bruggen kansloos. Driebergen probeerde wat terug te doen, maar een hard schot over het doel van Robin Notenboom was het grootste gevaar voor de rust.

 

Na de rust was het Driebergen, dat probeerde snel de achterstand weg te werken. In de eerste minuut na de rust had de 1-1 al op het bord kunnen staan, maar de paal redde Benschop. De druk op het doel van Benschop nam toe, maar achterin bleef Benschop goed overeind en echte kansen ontstonden er niet. Een vrije trap van Biko Brazil werd met moeite gered door van Bruggen, maar verder kwam Benschop aanvallend nauwelijks in het stuk voor. Het beter spelende Driebergen kreeg in de 77e minuut loon naar werken. Remco van Wijngaarden probeerde de geheel vrij gelaten Ricardo van Amerongen nog te blokken, maar niet voldoende waardoor hij op links vrij kon opstomen naar het Benschop doel waar hij de bal panklaar schoof richting Sezer Gurbuz, die Mitchell van Oort kansloos liet 1-1. Beide ploegen probeerde daarna nog wat te forceren, maar beide verdedigingen gaven geen kansen weg en de terechte 1-1 was de juiste uitslag van deze sportieve wedstrijd.

 

Wat gaat er komen. 

Zaterdag a.s. speelt Benschop uit tegen Jonathan in Zeist. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de spelers en supporters bus vertrekt om 12.45 uur vanaf het sportpark.  

De opstelling van Benschop:  

Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, (84e min Mike Vergouw),  Jeroen Lamboo, Jurgen Ruitenbeek, Coen vd Snoek,  Bryan de Boer, Jimmy Vendrig, Greg Wijnhard, (65e min Thomas Banfi), Biko Brazil, Martijn de With en Roy Smorenburg ( 54e min Daan de Bruin).