• U bent ingelogd als:

Bennekom – Delta Sports 2-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Delta Sports begon sterk aan de wedstrijd en kwam in de 1e minuut op voorsprong door een doelpunt van Thymen Doeleman vanuit een corner: 0-1. Geheel tegen de verhouding in stond een kwartier later de gelijkmaker alweer op het scorebord door een ongelukkig eigen doelpunt van Rody de Vrede: 1-1. Niet veel later kwam Delta Sports opnieuw op voorsprong toen Lennart Dubbeldam aan de linkerkant doorbrak en een prima voorzet afleverde op de vrijstaande Casper Verboon: 1-2! Bennekom had voor rust nog op gelijke hoogte kunnen komen maar door goed keeperswerk van Stan Wennekes bleef het bij rust 1-2.

Na rust schakelde Bennekom een tandje bij. Delta Sports kwam onder grote druk te staan en mocht niet klagen dat de scheidsrechter niet naar de stip wees na een overtreding aan de kant van Delta Sports. Een paar minuten later mocht Delta Sports dat wel nadat de spits van Bennekom vanuit buitenspelpositie alleen op Stan Wennekes mocht afgaan en de gelijkmaker binnen schoot: 2-2. Delta Sports bleef onder grote druk staan en kwam met een aantal schoten op lat en paal goed weg.

Nadat de stofwolken waren opgetrokken overheerste tevredenheid bij Delta Sports. Vooral over de eerste helft was men goed te spreken wat weer vertrouwen geeft voor de aankomende wedstrijden!
As zaterdag speelt het team thuis tegen de nummer 2 op de ranglijst: DTS’35 Ede

Krantenknipsel ui AD d.d. 3 april 2018