• U bent ingelogd als:

Benefietwedstrijd Joey Snijders en familie

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

15 februari 2015 is een dag die velen in Amersfoort en omstreken nooit zullen vergeten. In extreme mate geldt dit voor Joey Snijders, zijn familie, Rosalie en al zijn dierbaren. Na een hersenbloeding achter het stuur, kreeg Joey een verschrikkelijk ongeluk. U kent het verhaal ongetwijfeld. Na een lange en spannende tijd, waar hij voor zijn leven vocht, is de revalidatie inmiddels in volle gang. Helaas is het in ons land niet zo geregeld, dat een familie in dit proces voldoende financiële steun ontvangt om de beste zorg te realiseren en Joey een zo goed mogelijk bestaan te bieden. Daarom wordt er op 21 mei 2016 op het sportpark van VVZA Amersfoort een benefietwedstrijd georganiseerd tussen een team bestaande uit Amersfoortse ploeggenoten/trainers/prominenten enerzijds en GVVV ploeggenoten anderzijds. 

Stichting Keep On Fighting N.A.H.

De inkomsten in het voortraject en op deze dag komen ten goede aan de stichting Keep On Fighting N.A.H, opgericht door de familie Snijders. Zij zijn namelijk van mening, dat er nooit meer een gezin mag meemaken, wat zij de afgelopen 1,5 jaar hebben ervaren. Rob Snijders omschrijft deze stichting als “een nieuw doel” en daarom zal de stichting ook in de toekomst blijven bestaan. 

Als je iets goeds ziet bied dan een compliment aan, als je iets fouts ziet je hulp!

Nelson Mandela, voorvechter gelijkheid en politicus 20e en 21e eeuw  

Bijdrage leveren

Via de website www.keeponfightingnah.nl en de Facebookpagina benefietwedstrijdjoeysnijders.com wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en concrete initiatieven die worden ontplooit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Om u enig inzicht te geven, een overzicht van de tot nog toe geplande activiteiten:

  1. Online veiling (bijv. VIP Arrangement PSV wedstrijd aangeboden door de Walburgt);
  2. Verkoop Hey joe t-shirt, ontwikkeld door B.O.B, Best of Brands Hoogland, t.w.v. 39,95 euro per stuk;
  3. Niet verplichte entree op sportpark VVZA, maar een donatie is meer dan welkom. Per donatie van 10 euro p.p. ontvangt u twee lootjes voor de loterij;
  4. Loterij op de wedstrijddag;
  5. Vrijwillige bijdrage van alle spelers en begeleiders (circa 50 personen) die deelnemen aan de wedstrijd, vanuit VVZA doneert iedereen minimaal 50 euro;
  6. Inschrijven van uw kinderen voor een Clinic door spelers of trainer uit het Betaalde Voetbal 10 euro per kind;
  7. Kinderen schminken 2 euro per kind;
  8. VVZA stelt deze dag de gehele winst op eten en drank ter beschikking aan de Stichting;
  9. Donaties van sponsoren VVZA en GVVV en natuurlijk andere bedrijven en particulieren via rekeningnummerNL23INGB0007272472.
  10. In overleg met de organisatie, eventuele overige externe voorstellen/initiatieven. 

U komt toch ook?

Wij zeggen vaak tegen mensen die tegenslag hebben ervaren, dat wij hen al het beste wensen en dat wij graag iets willen betekenen. Meestal is het niet mogelijk om meer te doen, dan woorden van deze strekking te uiten. Nu kunnen wij Joey en zijn familie echt een keer helpen. Aangezien wij op 21 mei hen ook gewoon een geweldige dag willen bezorgen, hopen wij op een grote opkomst. En waarom niet? Twee keer 45 minuten naar uitstekende (oud) voetballers kijken is geen straf. Het is wellicht uw enige kans om de legende Dennis van Meegdenburg inlevende lijve te aanschouwen. Daarnaast hebben meerdere (oud) Betaald Voetballers hun medewerking al toegezegd, mits geen nacompetitieverplichtingen. 

Help ons om heel veel geld op te halen voor Joey en de stichting, en om hen een prachtige dag te realiseren. Hopelijk tot 21 mei. 

Met vriendelijke groeten,
De organisatie 

Contact uitsluitend per mail:  benefietjoeysnijders@gmail.com