• U bent ingelogd als:

Benefietwedstrijd Hilversums Elftal – Ajax Amateurs

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Afbeeldingsresultaat voor keep on fighting snijders

Woensdag 22 maart 2017 

Tijdstip: 19.30 uur 

Locatie: ‘t-Gooi, sportpark Berestein, Kininelaantje 9 in Hilversum.  

Scheidsrechter: Ruud Bossen, voormalig eredivisiescheidsrechter 

Microfonist: verslaggever Ron de Rijk

Aftrap: Pieter Broertjes (burgemeester Hilversum) en Joey Snijders, voormalig prof – en amateurvoetballer herstellende van hersenschade na een auto-ongeluk  

Meer dan 700 leden op Facebook 

De Hilversumse voetbalclubs hebben de handen ineen geslagen en na 25 jaar is het Hilversums Elftal nieuw leven ingeblazen. Dit is het gevolg van de start van de Facebook pagina’s Historie Voetbal Hilversum (maart 2015) en Voetbal Hilversum (november 2015). In September 2016 ontstond het idee voor de terugkeer van het HilversumsElftal.
Zeker nadat in augustus 2016 het Hilversums kampioenschap voor eerste elftallen nieuw leven werd ingeblazen, tijdens het Henk Pel toernooi bij BZC’13. Ongeveer 25 jaar geleden kwam het Hilversum Elftal voor het laatst in actie. Dus het werd weer eens tijd om de beste voetballers van elke vereniging samen te brengen.

 

Samenwerking Hilversumse clubs verbeteren 

Belangrijkste doel van de twee Facebook pagina’s: het Hilversumse voetbal een frisse impuls geven. De verenigingen nog beter laten samenwerken . Het Hilversums Elftal en het Hilversums Kampioenschap draagt bij aan een nog betere onderlinge band tussen de clubs. Strijd op het veld, saamhorigheid en vriendschap buiten de lijnen. Natuurlijk hebben de Hilversumse voetbalclubs hun onderlinge rivaliteit. Dat hoort bij het spelletje. Maar de clubs gaan ook prima door één deur. De liefde voor voetbal is een gemeenschappelijke deler voor de leden en de bestuurders van de verenigingen.

 

Acties voor NOAH

Voor Noah van de Hoek werden vorig jaar in december spontane acties opgestart om geld in te zamelen voor de kosten voor de zorg van Noah. De 3,5 oude  Noah is geboren met een hart- en leverafwijking en is daarvoor al vier keer geopereerd. In december kreeg hij een immuunziekte en moest hij weer voor langere tijd het ziekenhuis. De ouders namen onbetaald verlof op om bij Noah te zijn. De samenwerkende voetbal verenigingen hebben  d.m.v. verschillende acties veel geld ingezameld, om het gezin financieel te ondersteunen.  In oktober 2017 is de 2e wedstrijd van het Hilversumse Elftal en dan zijn de opbrengsten van die benefiet wedstrijd voor Noah.

 

‘Keep on Fighting NAH’

De opbrengst van de benefiet wedstrijd van 22 maart gaat naar stichting ‘Keep on Fighting NAH’, in het leven geroepen om geld in te zamelen voor verdere behandelingen van Joey Snijders en om andere mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) te steunen. Snijders, voormalig voetballer van onder meer IJsselmeervogels en GVVV, kreeg in februari 2015 een ernstig auto-ongeluk. Na spannende maanden, waarinJoey voor zijn leven vocht, is de revalidatie in volle gang.Helaas is het in ons land niet zo geregeld, dat een familie in dit proces voldoende financiële steun ontvangt om de beste zorg te realiseren en Joey een zo goed mogelijk bestaan te bieden. Rob Snijders, de vader van Joey, trainde in het verleden meerdere clubs in Hilversum. Meer info: http://www.keeponfightingnah.nl/

 

Loterij en Sponsors

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen is er een loterij op deze avond. Verschillende mooie prijzen zijn er verzameldo.a. een aantal shirts van bekende nederlandse betaaldvoetballers. Maar ook 90 sponsors hebben hun bijdragegedaan waardoor er al een aardig geldbedrag is in gezameld.

 

Davy Claassen ambassadeur van Hilversums Voetbal 

Ajax-aanvoerder Davy Klaassen treedt op als ambassadeur van het Hilversums Voetbal. De international stelt zijn shirt van het Nederlands Elftal beschikbaar voor de verloting. Helaas ontbreekt Davy tijdens het benefietduel vanwege interlandverplichtingen. De verloting vindt plaats na afloop van het benefietduel. 

 

Selectie Hilversums Elftal 

Doel: Marco Schreyer, (FC Hilversum), Jeroen v.d. Starre(Wasmeer)

Spelers : Edwin Verdam(Wasmeer), Sander Leurs(Wasmeer), Fatih Yildirim(FC Hilversum), Nordin Benhammou (OSO), Danny Visser (BZC’13), Mats de Jong (Wasmeer), Jeremy Esche(OSO), Michael The(FC Hilversum), Daan Oudenaller(BZC’13), Badr Rharssisse(‘t Gooi), Said Akchich(OSO), Kelvin v.d. Veen(BZC’13), Sercan Ozturk(FC Hilversum),Jordy van Dalen (Wasmeer), Jaap de Swart (BZC’13), Steve Poort (OSO)

 

Technische staf: coach Ferry Marks(BZC’13) assistent Richard Lensen (FC Hilversum) teammanager Hans Bertelsen (BZC’13) verzorgers  Jasper v.d. Pijl (’t Gooi) enMandy Rood (Wasmeer).