• U bent ingelogd als:

Belangrijke driepunter voor CJVV tegen Driebergen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Michiel Beumer (schot) 30′

Wilfred Rietveld (penalty) 53′

 

Vandaag staat de wedstrijd tegen Driebergen op het programma. Een tegenstander die 1 punt onder CJVV staat en een grote concurrent is om een plek in de niet gewenste na-competitie.

CJVV is vandaag compleet en dus ook met de vrijdag in het huwelijk getreden Michiel Beumer. De vraag voor hoofdtrainer Jakob Melessen is dan ook of zijn team, na een zeer gezellige avond, er helemaal bij is.

Vanaf aanvang van de wedstrijd was het strijdplan duidelijk. CJVV zocht de aanval en creerde kansen, Driebergen daarentegen hanteerde alleen maar de lange bal. Al in minuut 1 moest de keeper van Driebergen handelend optreden en deed dit naar behoren. Nadat een verre uittrap van dezelfde keeper leidde tot een uitbraak over links was het een verdediger van CJVV die de voorzet er met de arm uit haalde. Helaas gebeurde dit in de 16 waardoor scheidsrechter Schram niets anders kon doen dan een penalty geven. Keeper Nawijn was deze keer kansloos op de inzet en Driebergen leidde na 9 minuten met 0-1.

Na een klein kwartier was het een vrije trap van Rick Klumper die door Michiel Beumer te zacht werd ingekopt. CJVV zette meer aan maar het beloonde zchzelf niet met doelpunten. Over het hele seizoen genomen is dit ook het grootste manco van het elftal. De net getrouwde Michiel Beumer wilde zijn huwelijk nog feestelijker maken, na een corner kwam de afvallende bal voor zijn voeten en scoorde hij de dikverdiende gelijkmaker 1-1. (zijn 1ste van het seizoen)

In de resterende periode van de 1ste helft was het CJVV die de toon zette maar het veldoverwicht niet in nog meer doelpunten kon omzetten.

Ruststand 1-1

CJVV ging door waar het de 1ste helft was gebleven. Dit leidde in de 53ste minuut tot een actie van Dylan Wienke (langzaam maar zeker komt de vorm weer terug) in de 16 meter. Hij dolde zijn tegenstander die hem uiteindelijk in de beruchte 16 meter naar beneden trok. Ook hier was de scheidsrechter duidelijk, een penalty voor CJVV. Captain Wilfred Rietveld ging achter de bal staan in de wetenschap dat hij nog nooit had gemist. Ook deze keer schoot hij de bal perfect binnen en de voorsprong van CJVV was een feit 2-1.

Na een dik half uur in de 2de helft moest keeper Nawijn nog handelend optreden maar verder was Driebergen onmachtig om het vuur aan de schenen van CJVV te leggen. CJVV had zelfs in het laatste kwartier nog genoeg mogelijkheden om de score op te voeren maar het vizier was niet scherp genoeg vandaag.

Al met al een dikverdiende overwinning voor CJVV die hiermee een grote sprong naar lijfsbehoud maken. Gezien Driebergen komende week naar DEV moet zou dit wel eens een sleutelduel kunnen zijn geweest. Als DEV komende week wint dan is CJVV veilig. De spelers kunnen het zichzelf eigenlijk nog makkelijker maken door gewoon te winnen van Jonathan dat komende week de tegenstander op het sportpark is.

De heenwedstrijd staat bij een ieder nog in het geheugen gegrift! CJVV verspeelde in de uitwedstrijd een 3-0 voorsprong en hield uiteindelijk nog 1 punt over aan de betreffende wedstrijd. Het zal dan ook een wedstrijd worden met veel strijd en passie en uiteraard is een ieder welkom om deze strijd te komen bekijken.

Bron: CJVV