• U bent ingelogd als:

Bekerduel FC de Bilt – SVL 3-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVL verloor met 3-1 van een 2e klasse FC De Bilt voor de beker. Wij willen wel zeggen dat het een verdiende overwinning was voor FC De Bilt. Het liep totaal niet bij SVL het plaatsen was slecht en de vele kansen werden niet omgezet in doelpunten. Tot overmaat van ramp werd na de rust Glenn Molenaar ingebracht maar die moest na 7 minuten met rood naar de kleedkamer en SVL verder met tien man en dat braak in de laatste tien minuten daar vielen alle vier de doelpunten. Het was zeker een wedstrijd van de gemiste kansen zowel voor FC De Bilt als voor SVL.
In de 13 minuut gaf Willem Baaij een bal voor en deze bal werd door Joran Hofman op de lat gekopt. In de 14 minuut moest Geert Willem Merkens bij een inzet reddend optreden hij kon de bal net over de lat tikken. Maar in de 25 minuut had FC De Bilt speler de maar voor intikken maar hij miste. Nog geen 2 minuten later was er weer een op gelegen kans voor FC de Bilt maar ook deze kans werd niet benut. De 29 minuut gaf Selcuk Albayrak de bal voor maar deze werd door Toga Albayrak gemist. Daarna kreeg Tolga Albayrak een onterechte gele kaart. Selcuk Albayrak miste in de 34 minuut een op gelegen kans om SVL op 0-1 te zetten. De 39 minuut was het Alex van Eem die van afstand een hard schot op het doel van FC De Bilt schoot maar de bal kon nog net over lat worden getikt. FC de Bilt was in de 42 minuut weer dichtbij een doelpunt maar weer tikte Geert Willem Merkens de bal over tot corner. Met de stand 0-0 werd er gerust na de rust kwamen Frank Barte en Glenn Molenaar het veld in voor Bram Peeters en Alex van Eem. Maar in de 52 minuut werd Glenn Molenaar aangetikt door speler van FC De Bilt waarop hij daarna een schoppende beweging naar de speler van FC De Bilt maakte en daarvoor moest hij met rood het veld af. De 74 minuut werd Joran Hofman gewisseld en kwam Ali Alkan het veld in. Uit een voorzet van Willem Baaij in de 77 minuut schoot Wesley de Laat tegen de paal. Uit een voorzet van Ali Alkan in de 81 minuut miste Tolga Albayrak voor de zoveelste keer om achter de keeper van FC De Bilt in te schieten. Maar in de 83 minuut kwam FC De Bilt op 1-0 een ingeschoten bal werd door Geert Willem Merkens gestopt maar terug springende bal werd daarna hard ingeschoten. Nog geen minuut later werd het 2-0 een te zacht terug gespeelde bal van Rik van Leeuwen werd met een lob over Geert Willem Merkens in het doel getikt. In de 87 minuut gaf Willem Baaij de bal voor en met schuiver zorgde Kevin van Leeuwen voor 2-1. SVL probeerde in de laatste minuten gelijk te komen maar het doelpunt viel achter Geert Willem Merkens en werd het een teleur stellende 3-1 nederlaag en was SVL uit gebekerd.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Rik van Leeuwen, Bram Peeters (Frank Barte), Kevin van Leeuwen, Tolga Albayrak, Bastin Hofman, Wesley de Laat,
Selcuk Albayrak, Willem Baaij, Joran Hofman (Ali Alkan), Alex van Eem
(Glenn Molenaar).

Komende zaterdag speelt SVL thuis tegen SDC Putten om 14.30 uur.