• U bent ingelogd als:

AURORA vergeet te voetballen in de 2e helft.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Brederodes 1 – SV Aurora 1  4-2

Opstelling aurora:Timo Freen, Mike van lunsen, Thijs van der Brink, Chris van der Lingen, Kevin Oskam, Matthijs de Jong, Clint de Ligt, Ferdi Vermeulen, Bas van den Hoeven, Gilles Vernooij, Sander de Bruin.
Wissels Milton van Dam,Dennis Nederhof en Frans de Coo keeperwissel Hessel Verbree.

Aurora begon vol zelfvertrouwen aan de uitwedstrijd in Vianen. Brederodes is altijd een sportieve tegenstander. Gezien de statistieken niet in het voordeel van Aurora, maar daar wilde de ploeg verandering in aanbrengen!
Aurora begon wat onzeker aan de wedstrijd en de snelle vleugelspelers van Brederodes kwamen te veel aan en in de bal aan het begin van de wedstrijd. Na 8 minuten was het al raak voor Brederodes na fout uitverdedigen van Ferdi Vermeulen. Balverlies centraal; op het middenveld werd direct afgestraft door de ploeg uit Vianen; 0-1. Ferdie liet het hier niet bij zitten en Aurora drong aan op de gelijkmaker. Via een geweldige aanval waarbij Ferdi Vermeulen doorstoomde op het middenveld en de 1-2 zocht met Sander de Bruin, kwam hij voor de goal en ronde prima af! 1-1. Hierna had Aurora de overhand en maakte via een counter aanval waarbij Vermeulen nu de aangever was op Sander de Bruin de 1-2. Dit alles in de 37 minuut van de eerste helft. Het leek erop dat Aurora ook hiermee een prima ruist stand had. Helaas in de 2e minuut voor rust ging het uitverdedigen bij Vermeulen niet volgens plan. Hij maaide met zijn linker over de bal heen en de bal stuiterde wat  ongelukkig op de arm. Scheidsrechter gaf een penalty…. Brederodes kwam daarmee op 2-2.

In de rust was er veel vertrouwen om deze pot binnen te slepen, echter na rust was dit op het veld niet terug te zien. Er ontstonden te grote gaten tussen aanval en verdediging waardoor het moeilijk was om de spitsen te bereiken. Na een goede aanval van Aurora stond de ploeg te ver vooruit en kreeg Brederodes de ruimte en maakte dit goed af; 3-2.
Aurora ging wisselen en wilde met Nederhof in de spits extra druk zetten, helaas kwam via een randje buitenspel geval de 4-2.
In de resterende tijd drong Aurora wel aan, maar was het niet bij macht om de wedstrijd te keren. Al was er wel een discutabele beslissing van de scheidsrechter in de 82 minuut waarbij hij de centrale verdediger van Brederodes had kunnen wegsturen. Dat waren dan nog spannende minuten geweest. De vrije trap die werd gegeven werd niet benut en helaas niet de 3 punten voor onze club.

Volgende week nieuwe kansen, thuis tegen Seastum!

Doelpunten:
Ferdi Vermeulen 29e minuut
Sander de Bruin 37 minuut

Gele Kaart:
Gilles Vernooij

Wissels:
Frans de Coo voor Mike van Lunsen 45 minuut
Dennis Nederhof voor Chris van der Lingen in de 70 minuut
Milton van Dam voor Clint de Ligt in de 76 minuut