• U bent ingelogd als:

Argon niet voorbij FC Breukelen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen
In een matig duel heeft Argon niet van het reeds gedegradeerde FC Breukelen kunnen winnen. Uit een uitbraak kwam FC Breukelen op voorsprong, Argon kwam voor rust op 1-1. De tweede helft namen de gastheren weer een voorsprong, ook dit maal kwam Argon terug tot 2-2. Echter verder kwam Argon niet.

Het duel was aan Argon zijde teleurstellend, men speelde slordig en had veel balverlies en ook het creëren van kansen viel erg tegen. Na ruim een kwartier kwam FC Breukelen op voorsprong, een voorzet vanaf links kon door de vrijstaande Deen van Embricqs gemakkelijk worden ingeschoten 1-0. Na een half uur de eerste mogelijkheid voor Argon, een voorzet van Randy Knoppel werd door Jesse van Nieuwkerk wel ingekopt maar keeper De Wit had geen moeite de bal te keren. Even later werd FC Breukelen gevaarlijk bij een vrije trap vanwege hands van Wilco Krimp, de trap van rand zestien ketste via de paal weer het veld in, de rebound ging vervolgens naast. Even later moest Dennis Filippo zich laten vervangen, bij een kopbal raakte hij gewond. Lorenzo Zorn verving hem. Een vrije trap na een overtreding op Zorn bracht Argon weer op gelijke hoogte, Jasper Werkhoven schoot binnen in de uiterste hoek 1-1. Daarna nog twee mogelijkheden voor Argon, Jesse van  Nieuwkerk was gevaarlijk maar keeper De Wit was net iets eerder bij de bal, en bij een vrije kans van Mulder na een hoekschop vloog de bal hoog over.

De tweede helft moest Jesse Stange geblesseerd afhaken, hij werd vervangen door Reshad Haidari. Het eerste kansje was voor Argon maar de inzet van Abdelhamid Rida kon keeper De Wit met de voet onschadelijk maken. Ook een vrije trap van opnieuw Jasper Werkhoven werd geblokt, in de rebound schoot Knoppel naast. FC Breukelen kopte eerste nog mis voor open doel maar even later maakte Deen van Embricqs zijn tweede doelpunt, op snelheid passeerde hij de Argondefensie en schoot vervolgens raak, niet geheel onhoudbaar voor doelman Manschot van Argon, 2-1. Daarna kreeg Argon nog wel mogelijkheden, de voor Vorstman ingevallen Morrison deed wel pogingen maar de passing en schoten waren onzuiver. Nadat een actie van Reshad Haidari net naast ging was volgende actie in tweede instantie wel succesvol. Binnen de zestienmeterlijn werd hij ten val gebracht, Floris Mulder verraste doelman Stan de Wit door zacht maar zuiver in te schieten, 2-2. De resterende tien minuten werden er niet meer gescoord. Een teleurstellend resultaat voor Argon.

Zaterdag komt één van topploegen naar Mijdrecht, koploper Ter Leede komt en zal bij winst goede zaken doen.