• U bent ingelogd als:

Amersfoorts Voetbal Kampioenschap: De kop is er af!

Geplaatst in Clubnieuws


We zijn gestart en we kunnen terugkijken op een zeer succesvolle dag. Een beetje regen tijdens de eerste wedstrijden en daarna brak de zon door.

Gastheer vvHooglanderveen begon haar wedstrijd tegen CJVV. In de eerste helft had Hooglanderveen een paar goede kansen en wist er ook een met een kopbal van Laslo te maken. Maar CJVV zette druk en scoorde in de eerste helft een fraai tegendoelpunt, een indraaiende bal buiten het bereik van onze keeper.
Hooglanderveen kwam na een rode en gele kaart ook tijdelijk met 9 man te staan. CJVV kon het toen niet afmaken. Het bleef 1-1 en dus strafschoppen. CJVV scoorde ze alle 5 en Hooglanderveen miste 1 strafschop. De gehele wedstrijd aanschouwend was CJVV de terechte winnaar.

Wedstrijden tegen ASC Nieuwland en bij winst ook nog Hoogland was natuurlijk het droomscenario voor de gastheer. Maar ja, de bal is rond en voetbal laat zich gelukkig niet voorspellen.

Maar liefst 3 wedstrijden van de 5 op de eerste dag van het AVK eindigde in gelijkspel. KVVA – APWC eindigde in een 0-0 en APWC won de strafschoppen. Dat deed ook HVC tegen VOP waar de wedstrijd na 90 minuten 1-1 als resultaat gaf.

Na de wedstrijden brak de zon door en werden de loten getrokken voor de hoofdprijzen. De hoofdprijs: een mountainbike beschikbaar gesteld door Mossink Fietsen ging uiteindelijk naar Johan Vis.

Foto’s dag 1:   https://www.amersfoortsvoetbalkampioenschap.nl/fotos-da/