• U bent ingelogd als:

Aanvaller Kesly den Haag verruilt De Meern voor DOVO

Geplaatst in Clubnieuws

AderlatingDerdedivisionist DOVO heeft komend seizoen een tweede aanvaller van De Meern binnen de gelederen. Kesly den Haag verruilt de oranjehemden voor de rooien uit Veenendaal.

Bron : AD/ Rik Bakker

Met de overstap naar DOVO zet Den Haag een handtekening onder zijn prima prestaties, maar voor De Meern zelf betekent het vertrek van één van de twee huidige spitsen een forse aderlating. Het is de club van trainer Joël Titaley daarmee niet gelukt de potentiële opvolger van de vorig seizoen vertrokken topscorer Gökhan Yasar te behouden. Bij DOVO worden beide aanvallers na een seizoen weer herenigd. Onlangs tekende ook Yasar, nu nog uitkomend voor DVS’33 Ermelo, een contract in Veenendaal.

De zoon van oud-FC Wageningen speler Herman den Haag was er snel uit om bij DOVO zijn carrière voort te zetten, zo laat hij in een reactie op de website van de club weten. Hij was vooral onder de indruk van de accommodatie op sportpark Panhuis. ,,Ik keek mijn ogen uit. De accommodatie, de businessclub, de technische staf, alles klopte gewoon. Lang hoefde ik er ook niet over na te denken.”