• U bent ingelogd als:

De Meern verspeelt laatste kans op nacompetitie

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Alleen door te winnen van BFC had De Meern een laatste strohalm op deelname aan de nacompetitie. Maar het werd 1-1, waardoor De Meern is uitgespeeld. En ook tegenstander BFC had een overwinning nodig om zeker te zijn van de 4e plaats en deelname aan de nacompetitie. Zij kunnen dat in de laatste competitieronde met een overwinning alsnog afdwingen.

De Meern kwam in de 30e minuut met een kopgoal van Jesse Schuin op voorsprong. Vlak voor rust maakte BFC met een aanval over links en met een diagonaal schot in de verre hoek de gelijkmaker. In de tweede helft was eerst Jesse Schuin dichtbij zijn tweede treffer, maar hij “schepte” de lage voorzet van Bart Scholts hoog over het doel. Daarna ging BFC op jacht naar de overwinning, maar fenomenaal keeperswerk van uitblinker Jay Veldhoen voorkwam dat. Meerdere keren wist hij grote kansen van BFC onschadelijk te maken.

Komende zaterdag wacht de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Waterwijk dat samen met BFC gaat strijden om de 4e plek en deelname aan de nacompetitie. Bij De Meern zal de focus gericht zijn op het 2e, dat de kampioenswedstrijd speelt tegen mede-koploper VRC.