• U bent ingelogd als:

Tom van der Linden en Giovanni Nicolaas naar SO Soest

Geplaatst in Clubnieuws

Dit weekend hebben Tom van der Linden (24) en Giovanni Nicolaas (21) hun jawoord gegeven aan SO Soest. Het duo is komend seizoen te zien in het shirt van SO Soest. Van der Linden en Nicolaas zijn afkomstig van SCH’44.

Tom van der Linden gaf vorige week in de wedstrijd SO Soest – SCH’44 al zijn visitekaartje af. De speler, die de volledige linkerflank kan bestrijken was een plaag voor de verdedigers van SO Soest. Voor Tom is dit het eerste seizoen bij SCH’44. Hiervoor speelde de inwoner van Nieuwegein bij De Meern. Daarnaast heeft hij in de jeugd van Ajax, FC Utrecht en de beloften van FC Dordrecht  gevoetbald. Hij ziet uit naar zijn komst bij SO Soest: ,,SO Soest doet nu al bovenin mee. Komend seizoen moeten we maar eens om de hoogste prijzen gaan spelen.”

Ook de andere aanwinst van SO Soest is afkomstig van SCH’44. Giovanni Nicolaas is een speler voor de rechterflank. De behendige voetballer, woonachtig in De Meern, speelt ook sinds dit seizoen voor SCH’44. Zijn voetbalverleden toont een parallel met die van Tom van der Linden. Giovanni speelde eveneens bij De Meern en de jeugd van FC Dordrecht, daarnaast kwam hij onder meer uit voor de jeugd van PSV.  ,,Vorige week kon ik al een beetje sfeer proeven bij SO Soest. Ik zie ernaar uit om hier te voetballen.”

Peter van Loon, bestuurslid namens de technische commissie, is blij met de aanwinsten. ,,Met Tom en Giovanni hebben we belangrijke stappen gezet naar een evenwichtige en sterke selectie voor het nieuwe seizoen. Onze doelstelling is om voor het kampioenschap te gaan of, als we dit seizoen al promoveren, mee te draaien in de eerste klasse. “

Eerder legde SO Soest aanvaller Ali Coban en de keepers Stijn Waals en Midas Dorrestein vast.