• U bent ingelogd als:

SCH’44 Overklast FC Weesp

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

et niveauverschil was erg groot tussen SCH’44 en FC Weesp. In de 1e ontmoeting in Weesp wist SCH pas in het laatste kwartier toe te slaan, nu, op het gezellige hoofdveld van SCH was de strijd in het 1e kwartier al beslist.

SCH mocht de aftrap nemen, na ruim een minuut goed op balbezit gespeeld te hebben lag de bal uiteindelijk na een mooie aanval achter de goed spelende goalie van FC Weesp. Het was de overigens sterk spelende Tom van der Linden die de 1-0 maakte. Daarna bleef SCH doordrukken, als FC Weesp de bal had was SCH direct agressief aan het druk zetten waardoor het balbezit van FC Weesp steeds van erg korte duur was. Dat de latere man of the match Oussama Lahri en de weer in de basis gestarte topscorer van SCH Raoul Pengel, na prima voorbereidend werk van de ijverige Mitch Maas, beiden een goal wisten te scoren vlak na de openingstreffer betekende meteen dan ook einde wedstrijd. Het klasseverschil was te groot, FC Weesp wist over de hele wedstrijd 2x op het doel te schieten. 1x pareerde Nick prima, de andere keer hielp de lat na een mooie vrije trap de goalie een handje. Dennis de Bree en Mitch Maas wisten namens SCH ook de lat te raken.

Na 13 minuten stond het dus 3-0, na 45 minuten ook nog steeds. De 2e helft gaf een zelfde beeld. SCH had de bal, controleerde de wedstrijd en uiteindelijk kon het alleen ontevreden zijn dat de teller maar bleef steken bij 5-0 uiteindelijk. Dion de Lange scoorde de rebound van Mitch Maas zijn gemiste penalty en Raoul wist op prima wijze de 5-0 te scoren door de keeper in een 1 tegen 1 te passeren. Grote kansen voor Mitch, Oussama, Giovanni en Dennis gingen er allemaal net niet in.

Het spelplezier spat ervan af, er wordt ook in omschakelmomenten voor elkaar gewerkt, het was een genot om naar te kijken. Soest verliest van Nieuw Utrecht, SDZ heeft het zwaar, volgende week de kraker thuis tegen Soest. Daar draait het nu wat minder, echter Soest blijft voor SCH een meer dan lastige tegenstander. Op dit moment weten we dat zij het niet vervelend vinden om het spel niet te hoeven maken. Mochten we winnen dan passeren we Soest op de ranglijst. Al zullen de mannen van Soest graag aan hun toekomstige trainer iets willen laten zien. Dit beloofd weer een interessante wedstrijd te worden.

Geef een reactie