• U bent ingelogd als:

SCH’44 Trakteert het publiek op een mooie voorstelling

Geplaatst in Wedstrijdverslagen
Kampong zou SCH niet zo liggen. Vorig jaar wist men tegen de Utrechtse formatie maar één punt te halen. Kampong had zich net als SCH dit seizoen behoorlijk versterkt. Zij zagen echter wel hun talent Oussama Lahri juist naar SCH vertrekken. Kampong, de ploeg in vorm, had in de negen gespeelde wedstrijden slechts negen doelpunten tegen gekregen. Even wat uitslagen van hen t.a.v. hun laatste 5 wedstrijden:

Thuis Abcoude: 7-3 winst
Uit VVIJ               : 2-0 winst
Thuis Soest: 4-1 winst
Uit PVC                : 3-0 winst
Thuis PVCV: 5-0 winst

Een ploeg in vorm dus. Kampong spelend in een 4 – 2 – 3 – 1 formatie liet vanaf de start zien snel te kunnen handelen en ook snel te kunnen omschakelen. Na drie minuten resulteerde dit in een grote kans die vrij voor onze goalie Nick werd over geschoten. SCH werd sterker, langer balbezit, prima aanvallen van links naar rechts en vooral drie schitterende goals in de 9e, 16e en 24e minuut!!

De eerste was een geweldige kopbal van Aubrey die op schitterende wijze een voorzet van Jevgeni binnen knikte. Daarna was het topscoorder Mitch Maas die na een kluts de bal mee kreeg en van grote afstand voor de 2-0 zorgde, alweer zijn 10e goal van dit seizoen. Toen Oussama Lahri besloot om een vrije trap van circa 30 meter in een keer op het doel te schieten was het feestje compleet. De bal verdween op geweldige wijze via een lichte aanraking van de lat achter de verbouwereerde sluitpost van Kampong. Na 24 minuten stond SCH’44 met 3-0 voor!

Kampong kon even niks meer en SCH bleef heerlijk voetballen. Het was daarom ook jammer dat onze enorm betrouwbare sluitpost, de man die ons dikwijls in de wedstrijd houdt, vanuit een corner de bal losliet. Deze kwam voor de voeten  van een speler van Kampong die niet mistte. Toen daarna SCH ook nog een lange bal van Kampong niet goed verwerkte was de 3-2 ineens een feit. Kampong rook bloed en zat weer in de wedstrijd. Door dit alles was misschien wel de vierde de belangrijkste. Het prachtig uitgespeelde doelpunt van Aubrey Hoogdorp. Aubrey werd vanuit een goede loopactie op een juiste wijze bediend werd door Sjoerd Vlasman. Aubrey bleef kalm en prikte hem er lekker in. Zodoende gingen we met een beter gevoel en een 4-2 voorsprong rusten.

SCH kwam nu wel prima de kleedkamer uit. Was beter, scherper, gaf niks meer weg, zeker toen aanvoerder Erwin v.d. Klis in het strafschopgebied met twee mooie overstapjes de verdediger van Kampong dolde en snoeihard voorzette. Deze voorzet werd in de 56e minuut binnen getikt door Sjoerd Vlasman waardoor de marge weer op drie stond. Toen tien minuten later Oussama aan een prima dribbel begon en een geweldige steekpass gaf op de lopende Mitch Maas was de wedstrijd definitief beslist. Het was 6-2 en SCH controleerde de wedstrijd. Daarna was concentratieverlies debet aan de 6-3, scoorde Jevgeni Gromov, die weer onvermoeibaar leek, met een geweldig mooi geplaatst schot de zevende treffer voor SCH. Hierna nog één doelpunt tegen en de 7-4 was een feit.

Uitblinkers waren er zat. Iemand benoemen zou iemand anders weer te kort doen. Laten we het vooral houden op een prima teamprestatie waarbij we vooral genoten hebben van het aanvallende spel van onze mannen. SCH doet weer mee en haalde Kampong in op de ranglijst. Nog twee zware potten te gaan voor de winterstop begint.

Zondag mogen we naar Vriendenschaar (zij wonnen met 0-3 van Kampong) en de week erna ontvangt SCH’44 de nummer twee SO Soest, weer een mooi affiche.

Het was een heerlijke middag en hopelijk tot volgende week!