• U bent ingelogd als:

SCH ’44 plaatst zich voor finaleronde promotie eerste klasse

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na de wervelende show op Hemelvaartsdag was het nu tijd voor consolidatie. De nul houden en er minimaal een gelijkspel uitslepen en plaatsen voor de finaleronde voor de promotie naar de eerste klasse. Zo geschiedde.

Meteen na de aftrap bleek SCH’44 weer de betere partij. Ondanks het slechte harde veld liepen de combinaties goed en werden er weer prima kansen gecreëerd. Zo kreeg Dennis de Bree de kans op SCH’44 op voorsprong te brengen maar werd binnen de zestien meter onderuit gehaald. De goed leidende dhr. Breedijk wees naar de stip maar de assistent scheidsrechter constateerde buitenspel.

Na twintig minuten was er een volgende kans voor de zeer sterk spelende Ivo Roest. Weggestuurd en alleen richting de keeper wist net naast te schieten. Niet veel later legde Roest de bal terug op de weer in vorm stekende Sander Tervoort die “net” over schoot.

De tweede helft was hard werken. Met in het achterhoofd “de nul houden” liet SCH’44 zich inzakken en hoefde het ook niet meer zo nodig. Het enige hoogtepunten van de tweede helft waren de gele kaarten van Dennis de Bree en Dustin van Doorn. De al een tijd goed presterende de Bree schoot de bal na een overtreding uit frustratie weg, leermomentje.

Dustin kon er echt niets aan doen. Terugkomend vanuit buitenspelpositie schoot Dustin richting doel van VSV. Op dat moment staat Dustin inderdaad buitenspel en wordt er afgefloten. Dhr. Breedijk zag dit als spelbederf en gaf Dustin een onterechte gele kaart.

Met het uiteindelijke gelijkspel kon SCH’44 tevreden zijn en plaatste zij zich voor de finaleronde voor promotie naar de eerste klasse. Hiervoor moet nog wel in een uit- en thuiswedstrijd gewonnen worden van Hoofddorp. Echter hebben wij het tegen deze bekende tegenstander het nooit zo makkelijk. De afgelopen twee jaar twee keer gelijkspel en twee verloren partijen. Maar ja misschien nu dan wel twee keer winst J

De eerste wedstrijd is op maandag 5 juni om 14.00 uur in Hoofddorp. De return in Harmelen is op zondag 11 juni. Dit wordt de dag dat SCH’44 geschiedenis kan schrijven. Het zal toch niet ?

We hebben de steun van de supporters nog harder nodig dan ooit tevoren. Wij hopen in ieder geval op zoveel mogelijk support en dat we samen met iedereen die SCH’44 een warm hart toedraagt dit “hopelijk” historisch moment kunnen vieren.