• U bent ingelogd als:

4×4 Voetvolley toernooi voor regio verenigingen

Geplaatst in Evenementen

Aankomende zomer organiseert Stichting Beach Sports voor de 3e keer het J.Ruitenbeek Beach Open.

Een fantastisch en grootschalig beachsport evenement in de regio Amersfoort waar de afgelopen 2 edities meer dan 150 teams aan mee hebben gedaan. 

Prestatieve toernooi

Eén van de hoogtepunten is het prestatieve voetvolleytoernooi, dat dit jaar op zaterdag 9 juli van 17:00 tot 22:00 plaats zal vinden.  

Het prestatieve toernooi staat voor kwaliteit, uitdaging, en veel sportief plezier. Hier koppelen wij het unieke aspect van het spelen op zand in zomerse sferen aan toe en deze combinatie zorgt ieder jaar weer voor veel opwinding.  

De afgelopen 2 edities hebben voornamelijk prestatieve teams uit Amersfoort aan dit onderdeel meegedaan, aangevuld met een enkel team uit de omgeving.

Beide edities heeft de organisatie echter veel vragen gekregen van verenigingen uit de omgeving, die ook graag deel zouden nemen aan dit prestatieve voetvolleytoernooi. 

Vandaar dat de organisatie voor dit jaar heeft besloten om ook de teams uit de regio deel te laten nemen aan dit spectaculaire toernooi.

Naast een gezellige en sportieve afsluiting van het seizoen, is er dit jaar een behoorlijke prijzenpot (500 euro)  te verdelen onder de nummers 1, 2 en 3!  

Op dit moment hebben de volgende verenigingen zich reeds aangemeld:

Sparta Nijkerk, Nunspeet, vv Hoogland, Roda’46, Valleivogels, Veensche Boys, VVOP, ASC Nieuwland, VVZA, CJVV en VOP. 

Inschrijving

U kunt uw inschrijving doorgeven via de email aan info@stichtingbeachsports.nl of telefonisch via 06 – 48 46 82 68.

De teams bestaan uit minimaal 4 spelers. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, maar een wisselspeler is zeker aan te raden!

De kosten voor deelname bedragen € 50,-  

Na inschrijving ontvangt u uiteraard tijdig alle inhoudelijke informatie over het evenement.  

Het complete programma van het J.Ruitenbeek Beach Open, evenals een sfeerimpressie van het evenement is te vinden op de website www.stichtingbeachsports.nl