• U bent ingelogd als:

CDW – Delta Sports 0 – 2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Zaterdag 6 mei zakte Delta Sports de Kromme Rijn af en ging op visite bij CDW aan de Lekdijk in Wijk bij Duurstede. Vooraf aan de match waren er enkele festiviteiten ivm hun 90 jr bestaan. De tribune met nieuwe stoeltjes werd officieel geopend. Voor ons had CDW nog een fraaie bos bloemen in verband met het vorige week behaalde kampioenschap. Domenique Pellegrom was geschorst en zijn stek werd ingenomen door Timon Dubbeldam de jongere broer van Lennart. In de basis ook Guido Burkstra (32), die volgend seizoen in n vriendenteam gaat spelen.

In de 18 de min. kwam CDW door, maar keeper Matthijs Mocking redde op de lijn. In de 22 ste min. leverde de CDW goalie in bij Harmen van Genderen die daar van profiteerde en de 0-1 aantekende. CDW ging niet bij de pakken neer zitten en testte Matthijs. Die had nog geluk, want er werd een inzet op de paal gekopt. Dave Pietersen kon scoren vanaf 3 m, maar hij gleed de bal over de lat. Vervolgens draaide Dyon Siebelink een corner in, Dave verlengde en Lennart Dubbeldam maakte 0-2.

Dat was lekker rusten. Trainer Kevin Reinhard vond wel dat keeper Matthijs Delta “in de race” hield. Met nog 30 min. te spelen kwamen Bart Rouhof en Rody de Vrede binnen de lijnen. Na het ( ten onrechte) rood van Lennard van de Brink moest Bas Geurts uit de dug out komen om de voorsprong te consolideren. Spits Dave Pietersen werd geslachtofferd. In de 75 ste min. een slalom van Rody de Vrede, die CDW kon afstoppen door de bal weg te peren. Uit een vrije trap dacht CDW te scoren, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. CDW wilde wel maar was niet bij machte om de stand te veranderen. 

Na afloop ging CDW verder met zijn feest, waarbij onze keep Matthijs, die Wijkse vrienden heeft, zich aansloot. Hij had wel de hoofdrol in het verlies van CDW .

Volgende week zaterdag: 13 mei thuis tegen GJS uit Gorinchem om 14.30 ( geen 15.00!!) omdat alle wedstrijden gelijk moeten beginnen.