• U bent ingelogd als:

Drie keer Drie is Negen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na nog geen minuut gespeeld te hebben bracht Ivo Roest SCH’44 op een 1-0 voorsprong. Een slalommende Nathan Spaan werd binnen de zestien meter onderuitgehaald waarna de voortreffelijk leidende dhr. de Groot resoluut naar de stip wees.

SCH’44 zondag 2 hadden hun wedstrijd tegen Quick 1890 al overtuigend met 6-1 gewonnen. De snelle goal van Ivo deed vermoeden dat dit ook weleens een monsteruitslag zou kunnen worden. Zou kunnen worden want het werd uiteindelijk maar 4-0.

SCH’44 kwam steeds beter in haar spel en domineerde vanaf de eerste minuut. Een kwartier na de eerste treffer was het de uitblinkende Erwin van der Klis die vanaf de rechterkant een super strakke pass op Mitch Maas gaf. Mitch hoefde alleen nog zijn hoofd er tegenaan te zetten om de stand op 2-0 te brengen.

De enige kans die Quick creëerde was in de twintigste minuut maar de altijd scherpe Nick Mansveld voorkwam dit. Nog geen minuut later was het Mitch Maas die een gigantische mogelijkheid kreeg voor de derde treffer van SCH’44 maar dit keer was het keeper Jan Willem van Quick die dit voorkwam.

Kristiaan van Vliet probeerde de heren uit Amersfoort te helpen met een onhoudbare kopbal over zijn eigen doelman Nick. Erwin van der Klis had duidelijk geen zin in kadootjes en voorkwam met een sleiding de tegentreffer.

De tweede helft ging net zo voortvarend van start als de eerste. Dhr. De Groot had nog niet gefloten Of Dustin van Doorn passeerde twee man waarna een voorzet volge op Nathan Spaan. Die bedacht zich geen moment en schoot de derde achter de doelman van Quick.

Quick keek lijdzaam toe hoe SCH’44 alle kansen miste op een grotere voorsprong. Uiteindelijk was het de invaller Joey van Bemmel die een voorzet van Hugo Peters op zijn van Bemmels snoeihard laag in de rechterhoek schoot.

Een klinkklare 4-0 overwinning en de koppositie in de tweede klasse B op deze prachtige zondag. Volgende week naar Pancratius in Badhoevedorp. We hopen op veel support om de zegereeks voort te kunnen zetten. De toeschouwers uit Harmelen een o zo belangrijke factor voor de prestaties van dit team.

Tot zondag!