• U bent ingelogd als:

2e editie Delta Cup op 21 en 22 mei!

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Dit jaar zal het tweedaagse internationaal O16 toernooi, de Delta Cup, plaatsvinden op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2016 op de velden van FC Delta Sports ’95, Kruisboog 2 te Houten.

Delta Cup 2015
Wie erbij was zal beamen dat we kunnen spreken van een succesvolle eerste editie van de Delta Cup. De enthousiaste reacties kreeg de organisatie niet alleen van bezoekers, maar ook van de deelnemende teams,  KRC Genk (winnaar van het toernooi), Brøndby IF, Skonto Riga, PAOK Saloniki, Feyenoord en Groningen. Voor de deelnemende spelers van FC Delta Sports ’95 was het al helemaal een grandioze ervaring!

Deelnemersveld 2016
Wij zijn ook dit jaar bezig een fantastisch deelnemersveld neer te zetten.
Naast onze eigen jongens van de B-selectie (O17), hebben de volgende 016 teams al bevestigd:

  • FC Utrecht
  • ADO Den Haag
  • PSV Eindhoven
  • SK Slovan Bratislava (Slowakije)
  • IFK Göteborg (Zweden)
  • Brøndby IF (Denemarken)

Nog één team te gaan en ons deelnemersveld is compleet! We kunnen wel vast verklappen dat dit een club uit het buitenland zal zijn.
Blijf op de hoogte over de Delta Cup op
www.deltacup.nl of via onze facebookpagina https://www.facebook.com/DeltaCupHouten/. Je kunt ons ook volgen via twitter @deltacuphouten

 

 Sponsormogelijkheden
De naastgelegen middelbare school Het Houtens maakt het mogelijk dat de deelnemende teams en vrijwilligers in alle rust kunnen dineren. Om dit toernooi neer te zetten, moet het financiële plaatje op orde zijn. Hier kunt u ons bij helpen! CampTech Houten, Burik&Burik, Koppers Sports, GOB Houten, BGU bestratingsbedrijf, Makro, Bloemenshop De Buxus, Kuijer Vochtwering en Fuif.nl dragen de Delta Cup ook dit jaar weer een warm hart toe!
U ook? Neem dan contact op met Aïsha Versteeg door een mail te sturen naar
sponsoring@deltacup.nl 

Voor meer informatie of vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met Jordy Rijnbergen (voorzitter Delta Cup), tel. 06- 41 94 95 38 of mail naar info@deltacup.nl. 

Wij nodigen de voetballiefhebbers in de regio Utrecht en omstreken uit om ons toernooi met een bezoekje te verblijden. Daarvoor krijgt u spannende wedstrijden te zien met talenten waarvan u later zeker nog zult horen.