• U bent ingelogd als:

27 en 28 december zaalvoetbaltoernooi bij ’t Vliegdorp

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Zaalvoetballen tijdens de winterstop bij ‘t Vliegdorp

 In het weekend van 27 & 28 december worden de inmiddels traditionele Vliegdorp zaalvoetbal Tournooien in de Banninghal in Soesterberg gehouden. Een onderbreking van de winterstop waar ieder jaar door verschillende verenigingen naar wordt uitgekeken. Een zaalvoetbaltoernooi voor spelers die normaal gesproken op het veld actief zijn.

 Op zaterdag 27 december komen de spelers van 1e elftallen aan bod. In het SANDBRINK NIJKERK Zaalvoetbaltoernooi voor 1e elftallen, mede door Café de Gouden Leeuw mogelijk gemaakt, zullen de volgende teams te bewonderen zijn:

Poule ZA1 – FZO, Patria, Zeist en Vliegdorp A.

De wedstrijden van Poule 1 beginnen om 12:00 uur en worden achter elkaar gespeeld. Teams worden verzocht uiterlijk om 11:30 uur aanwezig te zijn.

Poule ZA2 – Aurora, FC De Bilt, DEV en Kesteren.

Poule ZA3 – APWC, PVC, FC Driebergen en Vliegdorp B.

De wedstrijden van Poule 2 en 3 beginnen om 14:00 uur en teams worden verzocht om uiterlijk 13:30 uur aanwezig te zijn. Wedstrijden uit poules ZA2 en ZA3 worden afwisselend gespeeld.

 

Op zondag 28 december het JG Verhuizers Zaalvoetbaltoernooi voor Dames en Overige Senioren:

Poule DA1 – Saestum A, Candia, Kesteren en UCHTA.

Poule DA2 – Saestum B, Patria, Woezik en Vliegdorp

De Dames Poules beginnen om 10:00 uur . De teams worden verzocht om uiterlijk 09:30 uur aanwezig te zijn. Wedstrijden uit poules DA1 en DA2 worden afwisselend gespeeld.

Poule ZO1 – Patria A, FZO A, Zeist en Vliegdorp A.

Poule ZO2 – Patria B, FZO B, Odijk en Vliegdorp B.

Deze poules beginnen om 14:00 uur en teams worden verzocht om uiterlijk 13:30 uur aanwezig te zijn. Wedstrijden uit poules ZO1 en ZO2 worden afwisselend gespeeld.