• U bent ingelogd als:

14 mei collecte voor Joey Snijders bij VVZ’49

Geplaatst in Clubnieuws

Een juichende Joey, hier nog in het shirt van IJsselmeervogels

15 februari 2015 is een dag die velen in Amersfoort en omstreken nooit zullen vergeten. In extreme mate geldt dit voor GVVV-er Joey Snijders, zijn familie, Rosalie en al zijn dierbaren.

Na een hersenbloeding achter het stuur, kreeg Joey een verschrikkelijk ongeluk. U kent het verhaal ongetwijfeld. Na een lange en spannende tijd, waar hij voor zijn leven vocht, is de revalidatie inmiddels in volle gang.

Helaas is het in ons land niet zo geregeld, dat een familie in dit proces voldoende financiële steun ontvangt om de beste zorg te realiseren en Joey een zo goed mogelijk bestaan te bieden. Daarom wordt er op 21 mei 2016 op het sportpark van VVZA Amersfoort een benefietwedstrijd georganiseerd tussen een team bestaande uit Amersfoortse ploeggenoten/trainers/prominenten enerzijds en GVVV ploeggenoten anderzijds.

De opbrengsten van die dag gaan rechtstreeks naar de stichting “KEEP on FIGHTING NAH”

VVZ ’49 is zijdelings betrokken bij dit alles. De vriendin van Joey, Rosalie Veen, voetbalde bij ons damesteam op het moment van het ongeluk. Iets waarmee zij, om alle zorg aan haar vriend te geven, helaas moest stoppen.

Om haar, Joey, de familie en de stichting te steunen zal 14 mei bij VVZ ’49 in het teken staan van de actie voor “KEEP on FIGHTING NAH”. Het damesteam zal die middag flyeren en collecteren. Ondertussen kunt u ook via de fooienpot uw bijdrage al leveren.

Voor meer info:

http://www.keeponfightingnah.nl

Mocht u op voorhand een bijdrage willen overmaken, dan kan natuurlijk ook en wel op dit op rekeningnummer

 

NL23 INGB 0007 2724 72 t.n.v. “Stichting Keep On Fighting N.A.H.”