• U bent ingelogd als:

11 en 12 mei Greencrowd Internationale U14 Toernooi bij vv Woudenberg

Geplaatst in Clubnieuws

Het aftellen is begonnen!

Over een week is Sportpark de Grift voor 8ste keer de locatie van het Greencrowd Internationale U14 Toernooi. Deze editie zullen teams als Southampton, Vitesse, en Zulte Waregem het gaan opnemen tegen elkaar. Uiteraard is de U15 van v.v. Woudenberg ook weer aanwezig en zullen zij zich kranig weren tegen al het professionele geweld.

Inmiddels zijn de poule indelingen en de speelschema’s bekend. Deze kunt u vinden onder het kopje speelschema. Vitesse vs v.v. Woudenberg en Southampton FC vs KVC Westerlo zullen de opening wedstrijden zijn. Hopelijk geven zij een start van wat een prachtig tweedaags toernooi moet worden. Op vrijdag zullen de poule fases gespeeld worden en zaterdags zullen we ons opmaken voor kruisfinales en finales.

Wellicht heeft u al gehoord van deze super Saturday op Sportpark de Grift. Met maar liefst 21 thuiswedstrijden van de vereniging zelf, waaronder het 1e, en de slotdag van het toernooi zal deze dag een waar spektakelstuk worden. Met nog een toefje zon erbij kunnen wij geen reden bedenken om niet af te reizen naar de voetbal velden, om met eventueel een hapje en een drankje te genieten van al het voetbalgeweld.

De organisatie is er maar wat trots op dat het opnieuw zijn reputatie met een internationaal top deelnemersveld heeft kunnen waarmaken. Wij hopen u daarom te mogen verwelkomen op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei.

Tot dan!